Binnenlandse en nationale brandweer- en reddingswagen op rails

Binnenlandse en nationale brandblus- en reddingswagen op rails
Binnenlandse en nationale brandweer- en reddingswagen op rails

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu wees erop dat de brandweer- en reddingswagen, geproduceerd met binnenlandse en nationale faciliteiten, een capaciteit heeft van 6 brandweerwagens en zei: "We zullen in staat zijn om in te grijpen bij bosbranden, niet alleen op spoorwegen, maar ook op plaatsen waar we niet over de weg kunnen komen en waar de spoorlijn passeert. Tijdens het reageren op de brand worden tegelijkertijd de lading, passagiers en personeel in de wagen waarop het ongeval betrekking heeft, beveiligd met de beschikbare reddingsmiddelen.

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu woonde de leveringsceremonie bij van de brandbestrijdings- en reddingswagen geproduceerd in de TÜRASAŞ Eskişehir-fabriek. Karaismailoğlu merkte op dat ze hard werken om de snelheid van plaats en nationaliteit bij de productie van spoorvoertuigen te verhogen, en zei dat het ontwerpen en produceren van de kritieke componenten van spoorsysteemvoertuigen met nationale middelen hun belangrijkste prioriteit is. Karaismailoğlu, “In deze context; Het ontwerp en de productie van kritieke componenten in voertuigen voor het spoorsysteem, de start van de massaproductie van de nationale elektrische trein en locomotief in 2022, de voltooiing van het prototype van de nationale hogesnelheidstrein in 2023, inclusief het ontwerp en de productie van metro, tram, en alle railsysteemvoertuigen en kritische subcomponenten die ons land nodig heeft, worden ontworpen en geproduceerd. We streven naar een TÜRASAŞ".

BRANDBLUS- EN REDDINGSWAGEN WORDT VERVAARDIGD MET LOKALE EN NATIONALE FACILITEITEN

Binnenlandse en nationale brandblus- en reddingswagen op rails

Karaismailoğlu, die verklaarde dat ze de servicekwaliteit nog hoger droegen met de brandbestrijdings- en reddingswagen die TCDD Taşımacılık AŞ nodig had en leverde, wees erop dat de brandbestrijdings- en reddingswagen met binnenlandse en nationale middelen werd geproduceerd. Minister van Transport en Infrastructuur Karaismailoğlu zei: "Met onze wagen streven we ernaar mogelijke verliezen en schade bij ongevallen die kunnen optreden tijdens het vervoer van olie en derivaten op het spoor, mogelijke ontsporingen, brand, lekkage en explosies tot een minimum te beperken. In dit opzicht zal ook ons ​​vermogen om in te grijpen bij ongevallen die zich in spoortunnels kunnen voordoen, toenemen. Met onze Brandbestrijdings- en Reddingswagens kunnen we niet alleen op het spoor ingrijpen bij bosbranden, maar ook op plaatsen die we over de weg niet kunnen bereiken en waar de spoorlijn passeert. Tijdens het reageren op de brand worden tegelijkertijd de lading, passagiers en personeel in de wagen waarop het ongeval betrekking heeft, beveiligd met de beschikbare reddingsmiddelen. Onze brandweer- en reddingswagen heeft een totale capaciteit van 72 ton water en schuim en gemiddeld 6 brandweerwagens. Met de op afstand bedienbare monitoren op deze wagen kan hij 100 meter voor zijn locatie water spuiten. Het kan ook zijn eigen energie opwekken. Hij zal dag en nacht aan alle operaties kunnen deelnemen.”

Binnenlandse en nationale brandblus- en reddingswagen op rails

WIJ LOSTEN DE SPOORWEGEN

Karaismailoğlu merkte op dat de spoorwegen in de transportgeschiedenis van Turkije niet alleen een transportsysteem zijn, maar zei: “De spoorwegen zijn een strategisch onderdeel van het transportnetwerk in deze landen met economisch, sociaal, historisch en cultureel belang. Na de eerste jaren van de Republiek hebben we tijdens onze regeringen de spoorwegen, die tot 2003 verwaarloosd waren, hersteld. Van de 1 biljoen 670 miljard lira die we hebben uitgegeven aan de ontwikkeling van ons land op het gebied van transport en communicatie voor spoorweginvesteringen, hebben we 382 miljard lira toegewezen. Met onze spoorinvesteringen creëerden we een werkgelegenheidseffect van 1,7 miljoen in ons land. Na de pandemie hebben we onze vrachtzendingen met 10 procent verhoogd en ons internationale transportpotentieel met 24 procent. We streven naar een groei van minimaal 2022 procent in 6. Door het land; Op in totaal 4 kilometer wordt intensief gewerkt, waarvan 407 kilometer hogesnelheidstreinen en 314 kilometer conventionele lijnen. We openden 4 van onze logistieke centra, waarvan we er 721 hadden gepland, verspreid over het land. We ontwikkelen onze binnenlandse en nationale spoorwegindustrie, waar onze R&D-studies dag na dag doorgaan. Hoewel we van plan zijn het vrachtvervoer per spoor in 26 te verhogen tot 13 procent, voorzien we dat dit in 2023 5 procent zal zijn en in 2035 20 procent. Ook verhogen we de tarieven van het personenvervoer op ons spoor tot boven de 2053 procent. We werken eraan om ervoor te zorgen dat de lengte van ons spoorwegnet 22 duizend 6 kilometer is in 2035 en 23 duizend 630 kilometer in 2053. In overeenstemming met de nieuwe energietrends van de wereld zullen we 28 procent van de totale energiebehoefte van het spoor voorzien van hernieuwbare energiebronnen. Met de grote spoorwegfamilie dragen we al 600 jaar de last van ons land. Met al onze investeringen in de periode van onze regeringen, verhogen we de binnenlandse en nationale tarieven voor de productie van motoren, locomotieven en wagons, samen met spoorlijnen. We verminderen de buitenlandse afhankelijkheid en maken onze nationale economie en nationale onafhankelijkheid nog sterker en sterker. In ons land, waar we blijven weven met ijzeren netten, zal het enthousiasme van onze treinen, die gewaardeerd worden om hun ontwerp en moderniteit op hogesnelheidslijnen, worden ervaren, niet het zwarte treingeklaag."

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen