Productie van nationale elektrische locomotief gestart

Productie van nationale elektrische locomotief gestart
Productie van nationale elektrische locomotief gestart

Minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoğlu verklaarde dat ze een einde zullen maken aan de buitenlandse afhankelijkheid van de productie van elektrische locomotieven met het E-5000 National Electric Mainline Locomotive-project, en zei: "We hebben het carrosserieontwerp van onze nationale elektrische locomotief voltooid, die we gaan produceren in Eskişehir en we zijn begonnen met de productie."

Minister Karaismailoğlu, die met de hogesnelheidstrein vanuit Ankara naar Eskişehir kwam, werd verwelkomd door de gouverneur van Eskişehir Erol Ayyıldız, de provinciale voorzitter van de AK-partij Zihni Çalışkan en de provinciale voorzitter van de MHP İsmail Candemir.

Karaismailoğlu, AK-partij Eskişehir plaatsvervangend Nabi Avcı en zijn entourage bezochten de Turkije Rail System Vehicles Industry AŞ (TÜRASAŞ) fabriek en kregen een briefing. Karaism onderzoekt de montagewerkzaamheden van de E-5000 hoofdlijnlocomotief

Karaismailoğlu zei dat ze ook informatie hadden ontvangen over de werken in de fabriek van TÜRASAŞ in Eskişehir en vervolgde zijn toespraak als volgt:

“Samen met andere werken hebben we de E-5000 Mainline Locomotive Assembly-werken ter plaatse onderzocht. TÜRASAŞ heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 80 voertuigen, 45 locomotieven, 150 voertuigen voor het stadsspoorsysteem, 75 diesellocomotieven en 1200 wagons in de fabrieken in de regionale directies. Tegelijkertijd, samen met de productie van voertuigen in onze fabrieken; Ook goederenwagons, locomotieven, dieseltreinstellen en reizigerswagons worden onderhouden en gerepareerd. Met ons E 5000 National Electric Mainline Locomotive-project, dat we tijdens ons bezoek konden onderzoeken, zullen we een einde maken aan de buitenlandse afhankelijkheid van de productie van elektrische locomotieven met het binnenlandse ontwerp van componenten met een hoge toegevoegde waarde in de locomotiefproductie. We hebben de carrosserie-ontwerpstudies van onze nationale elektrische locomotief afgerond. We zijn ook begonnen met de productie. Typetesten en certificeringsstudies van de subsystemen van het project gaan door in overeenstemming met het projectplan. In 2023 en 2024 zullen we 20 E5000 Mainline Locomotieven leveren aan ons transportbedrijf TCDD. Een ander project van TÜRASAŞ is de productie van een nieuwe generatie 8-cilinder 1200 dieselmotor. Onze eerste binnenlandse motor in ons land met deze eigenschappen zal de kracht van onze industrie en ons land versterken. Deze motoren gaan we zelf maken en hoeven ze niet uit andere landen te kopen. De assemblage van de motor, die een waardevolle bijdrage zal leveren aan onze nationale economie, gaat door.”

CERTIFICERINGSPROCES VAN HET NATIONALE ELEKTRISCHE TREINSET PROJECT GESTART

Karaismailoğlu wees erop dat een ander project dat in de fabrieken van TÜRASAŞ wordt uitgevoerd het National Electric Train Set Vehicle Prototype and Mass Production is, en zei: "Binnen de reikwijdte van het project hebben we de productie van het eerste voertuig voltooid met 160 voertuigconfiguraties in de National Electric Train Stel Productie in op een snelheid van 5 kilometer per uur. De certificeringsprocessen van het project, waarvan ook de statische en dynamische tests zijn afgerond, gaan door. Naast 3 treinstellen dit jaar, zien we in 2023 en 2024 19 treinstellen op het spoor. Ons werk bij TÜRASAŞ beperkt zich zeker niet tot deze. Ons Electric Train Set Design Project met een snelheid van 225 kilometer per uur gaat op volle toeren door. Ons ontwerpwerk wordt dit jaar afgerond. In de fabrieken van TÜRASAŞ wordt er verder gewerkt aan elektrische treinstellen in de voorsteden en aan lange-lijn treinapparatuur. We zijn in 2021 begonnen met ons National Suburban Electric Train Set Project. Elk van onze series is ontworpen met 4 voertuigen en een capaciteit van 1000 passagiers. Deze sets gaan we eerst gebruiken in ons Gaziray Project. Voor Gaziray wordt elke serie geproduceerd als 4 treinstellen met 8 voertuigen.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen