3 medailles van het nationale roeiteam in het wereldkampioenschap

Wereldkampioenschappenmedaille van Kurek National Team

De U25 en U31 Wereldkampioenschappen roeien die op 19-23 juli werden gehouden in Varese, Italië, werden voltooid. Ons nationale roeiteam won twee zilveren en één bronzen medailles op het Wereldkampioenschap. Onze Nationals lieten een schitterende prestatie zien door de finale te bereiken in alle categorieën waar ze met 6 teams aan deelnamen.

Het nationale roeiteam nam met 19 teams deel aan de U23 en U6 Wereldkampioenschappen roeien; Hij behaalde 2 zilveren, 1 bronzen en 3 wereldvierde plaatsen. Elis Özbay nam deel aan de U23 Dames lichtgewicht enkel dubbel categorie, en Ahmet Ali Kabadayı en Halil Kaan Köroğlu die deelnamen aan de U19 mannen dubbel dubbel categorie werden tweede in de wereld. Alper Şevket Eren, Yasin Şen, Cevdet Ege Mutlu, Eren Akbaş en Ege Büyükçetin, die meededen in de categorie U19 Men's Four Single Steering, werden derde in de wereld.

Eda Erkan en Ebru Akınal in de categorie U23 Halil Kilo Two Singles voor dames, Enes Gök en Şefik Çakmak in de categorie U23 Light Weight Two Doubles voor heren, en Aytimur Selçuk en Enes Biber in de categorie U19 Men's Two Singles behaalden de vierde plaats in de wereld na de felle races. .

Wereldkampioenschappen U19 en U23 – Algemene resultaten nationaal roeien Turkije