Groepsleiders van Eker Olympos Regatta Tirilye Inner Bay Stage zijn aangekondigd

Eker Olympos Regatta Tirilye Koy Ici Stage Group Leaders aangekondigd

In de TAYK – Eker Olympos Regatta-races, die met belangstelling worden gevolgd door zeilliefhebbers, is er een strijd die past bij het 10-jarig bestaan ​​van de organisatie. In het kader van TAYK – Eker Olympos Regatta 2022; De winnaars van de Moda – Tirilye Races op 19 augustus en de Tirilye Inner Bay Races op 20 augustus zijn bekend gemaakt.

De start van de race, die werd gehouden met hoofdsponsorschap van Eker Dairy Products en in samenwerking met Bursa Sailing Club en Moda Deniz Club, vond plaats op de avond van 19 augustus voor de kust van Moda Deniz Club. De teams, die de race begonnen met de sterke wind die het plezier van het zeilen naar de top brengt, doorstaan ​​de moeilijke zeecondities gedurende de avond en bereikten Tirilye, het charmante stadje Bursa. De winnaars van de driehoekige in-cove race die in Tirilye werd gehouden en de boten die als eerste eindigden, zijn bepaald.

Leiders van de eerste etappe – Moda Deniz Club

Eker 00 was de snelste boot in de eerste etappe van de race, die werd gehouden onder het motto "Catch the Wind", met een tijd van 47:43:40 uur, terwijl de categorieleiders van de Tirilye Bay Inside-etappe werden vermeld als volgt:

IRC 0: Eker Groep – Eker 40
IRC I: Columbia Alize – Alize 1070
IRC II: Coca Cola-drank – Das Carina
IRC III: Nts Consulting Falcon

Leiders van de tweede etappe – Tirilye Bay İçi

Tijdens de Inner Bay Races die in Tirilye werden gehouden, deden de zeilers een intense poging om gerangschikt te worden. De categorieleiders van de tweede etappe, waar het publiek getuige was van momenten van groot plezier, waren de volgende teams:

IRC I: Akpa Chemicals – Akpa Chemicals
IRC II: Akkim Chemistry – Cheese V
IRC III: Ozay Zeilteam – Electron

Zeelieden ontmoetten elkaar op het barbecuefeest

Na de Tirilye Bay Races kwamen de zeilers samen op de traditionele Eker Grill Party. Op het barbecuefeest waar de teams de kans kregen om de races te evalueren, werden ook de leiders van de eerste twee etappes hun prijzen uitgereikt.

De laatste etappe zal het toneel zijn van grote opwinding

De laatste etappe van TAYK – Eker Olympos Regatta 2022, die wordt gehouden tussen Tirilye en Istanbul, zal het toneel van grote opwinding zijn. De winnaar van het algemeen klassement en de categoriewinnaars van de race worden bekend gemaakt na de etappe die op 21 augustus plaatsvindt.