AVIS 2022 Turkije Track Championship geënsceneerd geweldige competitie

AVIS Turkije Track Championship is de fase van geweldige concurrentie geweest

Georganiseerd door Kocaeli Automobile Sports Club (KOSDER) met de hoofdsponsoring van ICRYPEX en met de bijdragen van Kocaeli Metropolitan Municipality, waren de tweede etapperaces van AVIS 2022 Turkey Track Championship, georganiseerd op TOSFED Körfez Racetrack, getuige van geweldige concurrentie.

In de organisatie die plaatsvond op 20-21 augustus won Ramazan Kaya de eerste plaats, Andrea Furci van Liqui Moly H2K Racing Team won de tweede plaats en Azizhan Kaya won de derde plaats in de eerste race van de Super Group. plaats.

Bitci Racing-piloten, die ook het teamkampioenschap wonnen in beide races in de Maxi Group, domineerden het podium. Barkın Pınar pakte de eerste plaats in de eerste race, Turgut Konukoğlu was de tweede, de enige vrouwelijke atleet Seda Kaçan was de derde.In de tweede race was Turgut Konukoğlu de eerste, Barkın Pınar was de tweede en de kartatleet Zekai Özen , die voor het eerst aan de baanrace meedeed, werd derde.

Tijdens de prijsuitreiking die aan het einde van de organisatie werd gehouden, werden de bekers aan de topatleten overhandigd door de vice-burgemeester van de Kocaeli Metropolitan Municipality Yaşar Çakmak en KOSDER-president Ceyhun Yalçın.