Antalya Alanya en Ankara Kırıkkale Delice snelwegaanbestedingen uitgesteld

Antalya Alanya en Ankara Kirikkale Delice snelwegaanbestedingen uitgesteld
Antalya Alanya en Ankara Kırıkkale Delice snelwegaanbestedingen uitgesteld

De datum van de aanbestedingen voor snelwegprojecten Antalya-Alanya en Ankara-Kırıkkale-Delice, uitgevoerd door het directoraat-generaal Wegen (KGM) van het ministerie van Transport en Infrastructuur, is herzien in oktober.

De mededelingen van KGM hierover zijn gepubliceerd in de Staatscourant.

Dienovereenkomstig werd de tijdsverlenging gemaakt in de "Tender for Construction, Operation and Transfer of Antalya-Alanya Highway Project with the Build-Operate-Transfer Model", aangekondigd op 15 juni. De aanbesteding, waarvan eerder was aangekondigd dat deze op 25 augustus zou plaatsvinden, vindt plaats op 6 oktober 2022 om 10.30:XNUMX uur.

De datum van de "Ankara-Kırıkkale-Delice Highway Project Construction, Operation and Transfer Work Tender with Build-Operate-Transfer Model", die werd aangekondigd op 15 juni en gepland stond voor 24 augustus, werd vastgesteld op 5 oktober 2022 om 10.30:XNUMX.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen