Selinay Tuğçe Kır markeerde de Ordu Triathlon Turkish Cup Races

Selinay Tugce Vuilsporen op Ordu Triathlon Turkse bekerraces

Bij de Ordu Triathlon Turkey Cup Races die in Ordu werden gehouden in samenwerking met de Ordu Metropolitan Municipality en de Turkse Triathlon Federation, versloeg Selinay Tuğçe Kır, atleet van de Metropolitan Municipality, haar naaste rivaal met 07.06 minuten en verloor thuis niet de top van het podium.

Ordu Triathlon Turkey Cup, georganiseerd door de gemeente Ordu Metropolitan, gaat met veel enthousiasme door. Triatleten in verschillende categorieën strijden fel op 3 afzonderlijke circuits: zwemmen, fietsen en hardlopen. De strijd van de atleten in de races, die dit jaar voor de derde keer werd gehouden met de deelname van 22 atleten uit 410 provincies, wekt grote opwinding bij het publiek.

SELİNAY BEREIKT DE OVERWINNING DOOR 07.06 MINUTEN ANDERS TE MAKEN VAN DE DICHTSTBIJZIJNDE CONCURRENTIE

Ordu Metropolitan Municipality Sports Club Nationale atleet Selinay Tuğçe Kır, die succesvolle resultaten behaalde in elke race waaraan ze deelnam en Ordu trots maakte, verliet de top niet in de Ordu Triathlon Turkey Cup Races. Kır, die in 07.06 minuten een groot verschil maakte met haar naaste concurrent in de categorie Young Women's A, pakte de borstband en eindigde de race op de 1e plaats.

KIR: “HEEL ERG BEDANKT AAN ONZE PRESIDENT HILMI GULER”

Na de race uiting aan zijn gevoelens en gedachten, zei de nationale atleet van de Ordu Metropolitan Municipality Sports Club, Selinay Tuğçe Kır, dat hij erg blij was de eerste in Ordu te zijn. Uitdrukkend dat hij de organisatie erg leuk vond en dat zijn doel Europa was, bedankte Kır de burgemeester van de grootstedelijke gemeente, Dr. Hij betuigde ook zijn dank aan Mehmet Hilmi Güler.

Selinay Tuğçe Kır deed de volgende uitspraken in haar verklaringen:

“Het is een geweldige organisatie. Het was een leuke baan, al was de wind wel een nadeel. Ik doe mee voor het leger. Ik ben heel blij dat ik hier een diploma heb gehaald. Ordu Metropolitan gemeente burgemeester Dr. Hartelijk dank aan Mehmet Hilmi Güler. In zekere zin ben ik hier vanwege hen. Mijn bestemming is Europa. Het is heel belangrijk voor mij in deze races.”

Ordu Metropolitan Municipality Sports Club Nationale atleet Selinay Tuğçe Kır, die na de race de 1e plaats behaalde, ontving haar medaille van loco-burgemeester van Ordu Metropolitan Municipality Adem Atik en ervoer grote vreugde.