Rustig kampioenschap kano Turkije gehouden in Eskişehir is adembenemend

Het rustige Turkse kampioenschap kano in Eskisehir is adembenemend

Het "Sluggish Canoe Turkey Championship" dat werd gehouden in Eskişehir met medewerking van de Turkse Kanofederatie en de grootstedelijke gemeente Eskişehir was getuige van grote opwinding. Na de adembenemende races ontvingen de winnende teams en atleten hun prijzen tijdens een ceremonie. Mehmet Ali Duman, een atleet van de Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club, werd kampioen in de categorie C1 en werd als team de 2e in Turkije.

Eskişehir Durgunsu Kano Turkije Kampioenschap, dat is opgenomen in het 2022 programma van de Turkse Kano Federatie, werd vervolledigd met races van 1000, 500 en 200 meter in de categorieën "Groenen, Junioren, Sterren, Junioren, Mini-Kids Mannen en Vrouwen".

14 clubs en 29 atleten uit 265 provincies streden om medailles in het kampioenschap in Sarısungur Pond, dat werd gerealiseerd door de Metropolitan Municipality in Mamuca, district Odunpazarı, en heeft ook een olympische kanobaan en automatisch exitsysteem.

De mensen van Eskişehir, die met busdiensten en privévoertuigen naar de Sarısungur-vijver kwamen voor het kampioenschap, waar gedurende 3 dagen hevige strijd werd gevoerd, volgden deze speciale opwinding op de voet.

Terwijl de 1e dag van het kampioenschap werd afgesloten met 1000 meter kwalificatie en finale races, werden 2 meter kwalificatie en finale races gehouden op de 500e dag, en 3 meter eliminatie en finale races werden gehouden op de 200e dag.

Na de races, die getuige waren van een grote strijd, kregen de atleten en teams die het kampioenschap bereikten hun prijzen in een ceremonie.

Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club-atleet Mehmet Ali Duman werd kampioen in de C1-categorie op de 200 meter en 500 meter op het Turkse kampioenschap. Eskişehir Metropolitan Youth and Sports Club werd als team tweede in Turkije in de categorie grote heren.

medailles voor de atleten die in de races zijn gerangschikt en hun bekers voor de clubs; Plaatsvervangend burgemeester Mustafa Önder van de grootstedelijke gemeente Eskişehir, Oğuzhan Özen, voorzitter van de grootstedelijke jeugd- en sportclub van Eskişehir, hoofd van de afdeling Jeugd- en sportdiensten van Eskişehir, Mehmet Ali Çeliksoy, functionarissen van de Turkse kanofederatie en protocolleden.

De atleten die deelnamen aan de races bedankten Eskişehir Metropolitan Municipality voor het hosten van hen en zeiden: "We hadden een uitstekend kampioenschap met alles, zowel voor als na de race, evenals de faciliteiten. We willen de burgemeester van de grootstedelijke gemeente, Yılmaz Büyükerşen, en degenen die hebben bijgedragen aan de organisatie bedanken.”