Wie is Dan Bilzerian? Met wie trouwde Dan Bilzerian?

Wie is Dan Bilzerian Met wie is Dan Bilzerian getrouwd?
Wie is Dan Bilzerian Met wie is Dan Bilzerian getrouwd?

Daniel Brandon Bilzerian (geboren op 7 december 1980 in Tampa, Florida) is een Armeens-Amerikaanse professionele pokerspeler die beroemd werd in de internetmedia.

Dan Bilzerian werd geboren in Tampa, Florida, als zoon van Paul Bilzerian en Terri Steffen. Hij heeft een broer genaamd Adam. Zijn in Armenië geboren vader was een succesvolle zakelijke ondernemer in Wall Street en heeft een groot, vertrouwd fonds opgezet voor elk van zijn zonen. Bilzerian nam in 2000 deel aan het Navy SEAL-trainingsprogramma. Na zijn militaire dienst ging hij naar de University of Florida in Business and Criminology.

Bilzerian verdiende zijn topgeld als professionele pokerspeler door deel te nemen aan de World Series of Poker 2009 kazanwas. Hier eindigde hij 180e en $ 36.626 kazanwas. Hij was mede-oprichter van een online pokerroom. In 2010 werd hij door Bluff Magazine uitgeroepen tot een van de grappige pokerspelers op Twitter.

Vanaf 2013 trokken foto's op het Instagram-account van Bilzerian media-aandacht. kazanwas. In 2012 begon Nik Richie, oprichter van de website TheDirty.com, de levensstijl van Bilzerian te documenteren via zijn website. Bilzerian zou vóór zijn 32e drie hartaanvallen hebben gehad als gevolg van een zware drugsverslaving vanwege zijn luxueuze levensstijl.

In oktober 2016 bracht de Amerikaanse rapper T-Pain een nummer uit dat vernoemd is naar Dan Bilzerian.

Bilzerian kondigde zijn kandidatuur aan voor het Amerikaanse voorzitterschap bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2015 in juni 2016, maar steunde Donald Trump.

Op 28 augustus 2018 vloog Bilzerian met zijn broer Adam Bilzerian en vader Paul Bilzerian naar Armenië om het Armeense staatsburgerschap te verkrijgen en dienst te nemen bij de Armeense strijdkrachten. Op dezelfde reis bezocht hij de Nagorno-Karabach Republiek om daar een schietbaan te bezoeken en geweren. De Azerbeidzjaanse regering stuurde een protestnota naar de Verenigde Staten met betrekking tot deze acties vanwege de betwiste status van Karabach en drong er bij William Gill op aan om de nota van protest naar het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken te brengen. Een rechtbank in Bakoe vaardigde een arrestatiebevel uit tegen Bilzerian en plaatste hem op de internationale lijst met gezochte personen. Twee jaar later schonken Bilzerian en andere leden van zijn familie $ 2020 aan het Armenië Fonds om Armenië en Karabach te steunen tegen Azerbeidzjan tijdens de Nagorno-Karabach-oorlog van 250.000. Hij zei ook dat hij "diep teleurgesteld was over het besluit van Azerbeidzjan om het Armeense volk aan te vallen".

Bilzerian sprak zijn steun uit voor Donald Trump bij de presidentsverkiezingen van 2016.

WIE IS DAN BİLZERİAN? MET WIE IS DAN BİLZERİAN GEHUWD?

Bilzerian deelde een foto die deed denken aan de huwelijksceremonie op 25 juli 2022, met het briefje 'Ik heb het eindelijk gehaald'. De foto verdeelde zijn volgelingen echter in tweeën.

Terwijl sommige van zijn volgelingen niet geloofden dat Dan Bilzerian getrouwd was, beweerden sommige van zijn volgelingen dat het fictie was. De identiteit van de vrouw waarmee Dan Bilzerian poseert is nog niet bekend.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen