Bursa Metropolitan Municipality President's Cup BUSKI Informatieverwerking

Bursa Metropolitan Municipality Presidential Cup BUSKI-informatieproces

Georganiseerd door Bursa Metropolitan Municipality om de interne communicatie te versterken, de '7. Het voetbaltoernooi van de President's Cup kwam na hevige strijd tot een einde. In de finale van het toernooi, waaraan 57 teams en 624 personeelsleden deelnamen, won BUSKİ Bilgi Islem de beker.

De Metropolitan Municipality zet haar werk voort op vele gebieden, van infrastructuur tot bovenbouw in Bursa, en zet ook haar sociale activiteiten voort om de motivatie van het personeel te vergroten. In dit verband is de '16. President Cup' voetbaltoernooi werd gehouden. In het toernooi dat werd gehouden in de Aticilar Sportfaciliteiten met de deelname van Bursa Metropolitan Municipality en al haar filialen, streden 05 teams fel tegen elkaar. Terwijl in totaal 7 personeelsleden aan het toernooi deelnamen, werden 52 voetbalwedstrijden gespeeld. In de finale van het toernooi; BUSKI Data Processing, dat BUSKI Electricity, Machinery, Material Supply Department versloeg, werd de winnaar van de beker. Terwijl de derde plaats in het toernooi werd behaald door de Marechaussee 624, werd Tulumbacılar 160 de vierde. Parks and Gardens Branch Directorate werd gekozen als het meest vriendelijke team van het toernooi. Naast de beker en medaille ontving het kampioensteam een ​​cadeaubon van 2 TL, de tweede plaats met een beker en medaille, 1714 TL, de derde plaats met een beker en medaille, 12 TL en de vierde en het meest gentleman-team kregen een cadeaubon van 9 TL. .

Naar de prijsuitreiking aan het einde van het toernooi; Bursa Metropolitan Municipality Burgemeester Alinur Aktaş, secretaris-generaal Ulaş Akhan, BUSKİ General Manager Güngör Gülenç, afdelingshoofden, bedrijfssupervisors en personeel waren aanwezig.

De burgemeester van de Metropolitan Municipality, Alinur Aktaş, zei dat ze 365/7, 24 dagen per jaar intensief samenwerken met het personeel van de Metropolitan Municipality om de stad mooier en leefbaarder te maken. President Alinur Aktaş merkte op dat elk van de 13 duizend personeelsleden hun zweet en moeite in de diensten heeft gestoken, en zei: “We hebben een leuk team. Ondanks alle moeilijkheden die we in de wereld ervaren, hebben we als Bursa Metropolitan Municipality goede werken tot stand gebracht. We organiseren dergelijke activiteiten om de communicatie, motivatie, vertrouwen en efficiëntie van ons personeel te vergroten. We zullen de mensen van Bursa blijven dienen en tot hun beschikking staan. Ik wil je bedanken voor de moeite die we hebben gedaan om met elk punt en elke cel van de stad contact op te nemen met de instelling. Ik feliciteer al onze medewerkers die hebben deelgenomen aan het toernooi.”