3 bedrijven namen deel aan de prekwalificatie-aanbesteding van het Kocaeli Aquarium Project

Bedrijf nam deel aan Kocaeli Aquarium Project Ten Qualification Tender
3 bedrijven namen deel aan de prekwalificatie-aanbesteding van het Kocaeli Aquarium Project

Kocaeli Metropolitan Municipality blijft de ene na de andere aanbesteding houden voor projecten die waarde toevoegen aan het merk Kocaeli. Metropolitan, Izmit District Aquarium Building Construction-project hield een aanbesteding. 3 bedrijven dienden biedingen in voor de pre-kwalificatiesessie voor het aquariumproject.

De volgende bedrijven namen deel aan de pre-kwalificatietender voor het Kocaeli Aquarium Project:

  1. Dentaş International INS. Inc.,
  2. Yaşar Huisvesting INS. ZINGEN. VE TİC. Inc.,
  3. ADEC-aquarium IND. INS. IMPORT UITVOER. A.Ş.+ Oceaanaquarium INS. TH. EN IHR. LTD. soa.

PROJECTCONCEPT

In het projectgebied; Er komen minimaal 3800 aquaria van verschillende soorten en maten, met een zitoppervlak van circa 2 m35, minimaal 25 terraria van verschillende soorten en maten, en een 20 meter lang tunnelaquarium, inclusief grotsecties. Binnen het Kocaeli Aquarium-project, souvenirs, kassa, café, administratieve afdelingen, regenwouden, wereld van verkenning, wereldzeeën, haaienlaboratorium, gezonken schip, onderzeeër, aanraken en verkennen enz. locaties zullen worden gevestigd.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen