Kartepe Cable Car Line Work is ondertekend

Kartepe Kabelbaanlijn Heat Signed
Kartepe Cable Car Line Work is ondertekend

Het bezwaar van het samenwerkingsverband Leintner en SPA, dat deelnam aan de aanbesteding voor de aan te leggen kabelbaan in Kartepe en de aanbesteding niet ontving, werd door de Overheidsdienst (KİK) afgewezen. Met de afwijzing van het bezwaar nodigde de Metropolitan het partnerschap van Grand Yapı en Doppelmayr uit om het contract te ondertekenen. Na het contract, dat naar verwachting volgende week wordt getekend, begint de bouw van de kabelbaan.

Volgens het nieuws van Süriye Çatak Tek van Özgür Kocaeli: “Het bezwaar tegen de tweede aanbesteding van het kabelbaanproject dat in Kartepe moet worden gebouwd door de gemeente Kocaeli, werd afgewezen door de openbare aanbestedingsautoriteit (KİK). Door deel te nemen aan de tweede aanbesteding die op 25 maart werd gehouden, deden Leintner en het SPA-partnerschap eerst een beroep op de Metropolitan en vervolgens op de GCC. Beroepen van beide instellingen werden afgewezen. Nadat de bezwaren waren afgewezen, werd het partnerschap van Grand Yapı en Doppelmayr, dat de aanbesteding won, opgeroepen voor het contract. Van functionarissen van het bedrijf wordt verwacht dat ze volgende week de documenten invullen en het contract ondertekenen.

BEZWAAR TEGEN TWEE INSTELLINGEN

In de aanbesteding, die in maart werd gehouden met een geschatte waarde van 309 miljoen 596 duizend lira, boden Leintner en SPA partnerschap 334 miljoen 400 lira, en Grand Yapı en Doppelmayr partnerschap boden 335 miljoen lira. De aanbestedingscommissie heeft zowel de documenten als de offertes van beide samenwerkingsverbanden onderzocht. Na het onderzoek maakte de commissie bekend dat ze de aanbesteding aan Grand Yap en Doppelmayr hadden gegeven. Het samenwerkingsverband Leintner en SPA, dat de aanbesteding niet heeft ontvangen, maakte echter bezwaar tegen de aanbesteding. Toen de Metropoliet het bezwaar afwees, werd er bezwaar ingediend bij het KIK. Ook de GCC verwierp het beroep vorige week.

KRIJG INVESTERINGSINCENTIE

Het partnerschap Grand Yapı en Doppelmayr, dat de aanbesteding won na bezwaar van de GCC, werd door de Metropolitan uitgenodigd om het contract te ondertekenen. Daarop begon het bedrijf zijn documenten voor te bereiden. Tegelijkertijd werd vernomen dat de aanvraag van het bedrijf, die een aanvraag indiende voor investeringsstimulansen, ook werd aanvaard. Nadat het bedrijf zijn documenten heeft voltooid, zal het naar verwachting volgende week naar de Metropolitan komen en het contract ondertekenen.

BINNEN 10 DAGEN IS ER LEVERING OP DE SITE

Na ondertekening van het contract levert de metropool de site binnen 10 dagen aan het bedrijf op. Nadat het bedrijf zijn bouwplaats heeft vastgesteld, zal het beginnen met de aanleg van het kabelbaanproject. Met het kabelbaanproject, dat naar verwachting in 2023 wordt voltooid, wordt de 50-jarige droom van Metropolitan Kocaeli gerealiseerd. De kabelbaan die tussen Derbent en Kuzuyayla gaat lopen, wordt 4 duizend 695 meter lang. In het kabelbaanproject, dat 2 stations zal omvatten, zullen 10 hutten voor 73 personen dienen. De elevatieafstand op de kabelbaanlijn met een capaciteit van 1500 personen per uur wordt 1090 meter. Dienovereenkomstig wordt het startniveau 331 meter en het aankomstniveau 1421 meter. De afstand tussen de twee stations wordt over 14 minuten overschreden.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen