Resultaat van aanbesteding van busterminal Gölcük

Resultaat van de aanbesteding van de Golcuk-busterminal:
Resultaat van aanbesteding van busterminal Gölcük

De gemeente Kocaeli heeft een aanbesteding uitgeschreven voor de bouw van het busstation van Gölcük. De werken in de moderne terminal, waar de mensen van Gölcük reikhalzend naar uitkijken, zullen snel beginnen met de oplevering van de site na de evaluatie van de aanbestedingscommissie.

TWEE BEDRIJVEN DEELNEMEN

Er werd een aanbesteding gehouden in de Metropolitan Tender Hall voor de te bouwen Gölcük Intercity Bus Terminal in Gölcük Saraylı Mahallesi. Het laagste bod in de aanbesteding, waaraan twee bedrijven deelnamen, was 39 miljoen 606 duizend TL.

13 PERSONEN EN 9 PRIJZEN

De te bouwen terminal in Gölcük Saraylı Mahallesi zal een gesloten bouwoppervlak van 2.000 vierkante meter en een veldoppervlak van 10.000 vierkante meter omvatten. Er komen 13 platforms en 9 kantoren in het project. De werken die starten na de oplevering van de site aan het betreffende bedrijf zullen binnen 400 dagen voltooid zijn.

BEDRIJVEN EN AANBIEDINGEN

Yaşar Woningbouw 39 miljoen 606 duizend TL
Gürtur Bouw 48 miljoen 845 duizend TL

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen