Azize Bekar behaalde de eerste plaats in het Turkije Cycling Road Championship

Azize Bekar wint het wielerkampioenschap wielrennen in Turkije

Azize Bekar van Duru Bulgur Performance Club won de eerste plaats in de twee categorieën waarin ze deelnam aan het Turkse wielerkampioenschap op de weg, dat werd georganiseerd met de steun van de gemeente Gaziantep. Single wist als eerste over de finish te komen in de Individuele tijdritfiets- en wegraces.

Duru Bulgur Performance Sports Club, die sinds de oprichting in 2003 opmerkelijk succes heeft geboekt in alle takken waarin het actief is, door sport en sportdiscipline bij te brengen, vooral bij meisjes, voegde een nieuwe toe aan zijn successen. Op het Turkse wielerkampioenschap op de weg in Gaziantep deelden 247 atleten hun troeven in 16 verschillende categorieën. Azize Bekar van Duru Bulgur Performance Club, die deelnam aan de races, behaalde een groot succes door als eerste te eindigen in beide categorieën.

De eerste race werd verreden op 24 juni in de categorie "Elite Women". Azize Bekar voltooide de baan in de kortste tijd in de race waar de atleten begonnen met een interval van één minuut. De tweede track werd gehouden op 25 juni. Bekar, die deelnam aan de wegwedstrijden, slaagde erin om als eerste over de finish te komen door veel sneller te trappen dan zijn concurrenten.

Aan het einde van het kampioenschap, dat getuige was van hevige strijd, presenteerden burgemeester Fatma Şahin van de grootstedelijke gemeente van Gaziantep, de voorzitter van de Turkse wielerfederatie Emin Müftüoğlu en GBB Jeugddiensten en sportafdelingshoofd Zekeriya Efiloğlu hun trofeeën en medailles aan de winnende deelnemers en teams.

Door 1152 gelicentieerde atleten onder hetzelfde dak samen te brengen, boekt Duru Bulgur Performance Sports Club grote successen, vooral in de fietscategorie.