Wereldkampioen Nationale Bokser, Ayşe Çağrıır Wie is zij, hoe oud is ze, waar komt ze vandaan?

Wereldkampioen Nationaal Bokser Ayse Cagirir Wie is zij Hoe oud komt ze vandaan?
Wereldkampioen Nationale bokser, wie is Ayşe Çağrıır, hoe oud is ze, waar komt ze vandaan?

Historisch succes van onze nationale bokser Ayşe Çağırır... De nationale bokser die meedeed aan 48 kg op het Wereldkampioenschap Dames Boksen, slaagde erin wereldkampioen te worden door haar Kazachse rivaal Alua Balkikakuva te verslaan! Dus, wie is Ayşe Çağrıır, hoe oud is ze en waar komt ze vandaan?

Een groot succes kwam van Ayşe Çağırır in het Turkse boksen, dat zijn gouden eeuw beleefde. Ayşe Çağrıır, de wereldkampioen van 48 kg, maakte haar naam bekend aan de hele wereld. Hier zijn de details van het succes van onze nationale bokser en informatie over zijn levensverhaal..

Historisch succes van Ayşe Çağrıır!

Ayşe Çağrıır versloeg Alua Balkibekovaya uit Kazachstan en werd wereldkampioen in de finale van het World Women's Boxing Championship, georganiseerd door Turkije door de International Boxing Association (IBA).

Wie is Ayşe Çağrıır?

Nationale bokser Ayşe Çağrıır werd geboren in 1995. Hij studeerde af aan de afdeling Lichamelijke Opvoeding en Sportonderwijs. De 27-jarige bokser is 1,60 meter lang en 48 kilogram.

Ze won de bronzen medaille bij de 2014 kilo op de Europese kampioenschappen boksen voor vrouwen 48 in Boekarest, de hoofdstad van Roemenië.

Op het Wereldkampioenschap boksen voor vrouwen in 2022, georganiseerd door de International Boxing Association (IBA) in Başakşehir Jeugd- en sportfaciliteiten in Istanbul, Turkije, won Ayşe Çağrıır de gouden medaille door de Kazachse Alua Balkibekova met 48-3 te verslaan in de finale in de categorie van 2 kg. Ze bereikte de finale door de Oezbeekse Marjona Savrieva te verslaan in de ronde van 32, de Franse Rim Bennama in de ronde van 16, de Britse Demie-Jade Resztan in de kwartfinale met 5-0 en de Argentijnse Aldana Florencia Lopez met 4-1 in de halve finale .