Selectie nationale jeugdteams openwaterzwemmen en kampioenschap Turkije beëindigd

Open Water Zwemmen Jeugd Nationale Team Selectie en Turks Kampioenschap Beëindigd

13 atleten van 31 clubs uit 126 steden streden twee dagen lang in de Open Water Swimming Youth National Team Selection en het Turkije Championship, georganiseerd door de Turkse Zwemfederatie in Alanya.

In de races die werden gehouden op Galip Dere Beach achter het gemeentegebouw van Alanya, werd Doğa Babacan eerste met 10000 uur 2 minuten 5 seconden, Azra Aksu werd tweede met 55 uur 2 minuten 12 seconden en Sudenas Çakmak werd derde met 49 uur 2 minuten 14 seconden in de categorie 18 meter vrij vrouwen. In de leeftijdscategorie 10000 meter vrije slag heren 18-19 werd Muharrem Batu Servi eerste met 1 uur 54 minuten 04 seconden, Umut Yıldırım werd tweede met 1 uur 54 minuten 06 seconden en Yağız Efe Arı werd derde met 1 uur 54 minuten 07 seconden. In de categorie 10000 meter vrije slag heren tussen de 20 en 30 jaar behaalde Doğukan Ulaç de eerste plaats met een tijd van 1 uur 58 minuten 29 seconden.

Onze topatleten hebben het recht om lid te worden van het nationale jeugdteam en ons land te vertegenwoordigen. Alanya jeugd- en sportmanager Emre Kıldırgıcı en managementleden van de Turkse zwemfederatie presenteerden hun medailles aan de topsporters.