Ispartakule Çerkezköy Biedingen verzameld in de aanbesteding van de bouwwerkzaamheden aan de spoorlijn

Biedingen verzameld voor aanbesteding voor bouwwerkzaamheden aan de Ispartakule Cerkezkoy-spoorlijn
Biedingen verzameld voor aanbesteding voor bouwwerkzaamheden aan de Ispartakule Cerkezkoy-spoorlijn

Ispartakule - Çerkezköy Biedingen werden verzameld in de aanbesteding voor de aanleg van het Spoorlijnproject

Republiek Turkije Ministerie van Transport en Infrastructuur, Directoraat-Generaal voor Infrastructuurinvesteringen (AYGM), Ispartakule Çerkezköy Biedingen zijn verzameld in de aanbesteding van de aanleg van de spoorlijn. Acht bedrijven hebben een bod uitgebracht op de aanbesteding. Gulermak-YSE joint venture heeft het laagste bod uitgebracht met 8 euro.

De bedrijven die bieden op de aanbesteding en hun aanbiedingen zijn als volgt;

 1. Gulermak- YSE 399,928,819.42 euro
 2. DENTAS-GURBAG 507,176,400.00 euro
 3. Doğuş-Tekfen 537,749,776.78 euro
 4. RMI RONESANS MEDISCHE 545,150,590.00 Euro
 5. BAYBURT- AZERCON 548,689,073.73 Euro
 6. Yapı Merkezi 559,494,333.00 euro
 7. Webuild SpA & Kolin 596,475,575.00 euro
 8. Cengiz-Makyol 660,188,019.53 euro

Na evaluatie van de biedingen van de Algemene Directie Infrastructuurinvesteringen (AYGM), kazanHet moment zal het bedrijf of de joint venture uitnodigen om een ​​contract aan te gaan.

Ispartakule-Çerkezköy Spoorlijnproject

afbeelding ispartakule cerkezkoy spoorwegproject

Republiek Turkije Ministerie van Transport en Infrastructuur, Directoraat-Generaal voor Infrastructuurinvesteringen (AYGM), Halkalıvan Ispartakule en van Ispartakule ÇerkezköyHet is van plan een nieuwe hogesnelheidslijn aan te leggen in twee verschillende aanbestedingen en secties naar 'e (Project). Het project zal worden gevestigd in de regio Istanbul en de provincie Tekirdag. Wanneer het project is voltooid en operationeel is, zal het worden beheerd door TCDD en TCDD transport.

Beschikbaar bij dit project Halkalı Het station is in aanbouw om één geïntegreerd spoorwegsysteem te creëren met volledige interoperabiliteit. Çerkezköy- Het wordt aangesloten op de Kapikule-spoorlijn. Halkalı- Er is een goedgekeurd eind-MER-rapport opgesteld voor de Kapikule-spoorlijn in overeenstemming met de lokale wetgeving.

Projectdoelen

De belangrijkste doelstelling van het project is om de capaciteit van het goederen- en passagiersvervoer in de strategisch kritieke regio Thracië te vergroten. De regio is van cruciaal belang als ontmoetingspunt voor Euro-Azië van het Europese spoorwegnet.

Het project is een reactie op het belangrijkste vervoersbeleid en strategische infrastructuurinitiatieven die gericht zijn op het aanpakken van de capaciteitsbeperking:

 • Het doel van het beleid van het Trans-Europees Vervoersnetwerk (TEN-T) is om lacunes te dichten, knelpunten en technische barrières weg te werken en de sociale, economische en regionale cohesie in de EU te versterken.
 • Het project is een subcomponent van het TRACECA-project (transportcorridor Europa-Kaukasus-Azië), dat tot doel heeft de economische betrekkingen, handel en transport in het Zwarte Zeebekken, de zuidelijke Kaukasus en de Centraal-Aziatische regio's te versterken; en
 • Het project is een van de belangrijkste grote infrastructuurprojecten die zijn gedefinieerd in het Turkse operationele programma voor de transportsector (SOPT) (2014-2020).

Doelen van het project

De projectdoelstellingen zijn als volgt:

 • Bijdragen aan de totstandkoming van een duurzaam, veilig, inclusief en efficiënt nationaal vervoerssysteem dat resulteert in de overgang van individuele vervoerswijzen naar openbaar vervoer op nationaal niveau, waarbij Turkije verder wordt geïntegreerd in de interne Europese vervoersruimte;
 • Het oplossen van de capaciteitsbeperkingen van de spoorverbinding van Europa naar Oost-Anatolië; en
 • Bevorder de verschuiving van weg- naar spoorvervoer door capaciteitsbeperkingen voor het spoor op te heffen.

Onderdelen van het project

Project, Ispartakule-Çerkezköy Het zal een nieuwe, 67 km lange geëlektrificeerde hogesnelheidsspoorverbinding opleveren. Het project is gelegen binnen de grenzen van de provincie Istanbul, binnen de grenzen van de provincie Tekirdag in het noordwesten van Turkije. Op de nieuwe spoorlijn zullen zowel passagiers- als goederentreinen rijden.

Het project zal bestaan ​​uit:

 • van Ispartakule Çerkezköy Een locatie grenzend aan het oosten van het Station (Çerkezköy ongeveer 1 km van het centrum) nieuwe dubbelsporige lijn van 67 km;
 • Vervanging van bestaande infrastructuur op 2 bestaande stations (inclusief het voorzien van loopbruggen, perrons en extra sporen;
 • Nieuwe constructies zoals bruggen, viaducten, tunnels, viaducten en onderdoorgangen;
 • Ondersteunende stroomvoorzieningssystemen, inclusief bovenleidingen en onderstations; en
 • Ter ondersteuning van elektrificatie-, signalerings- en controlesystemen.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen