Resultaten aanbestedingen bouw busterminal Gölcük

Golcuk Bus Terminal Constructie Aanbestedingsresultaat
Resultaten aanbestedingen bouw busterminal Gölcük

De gemeente Kocaeli heeft een aanbesteding uitgeschreven voor de bouw van het busstation van Gölcük. De werken in de moderne terminal, waar de mensen van Gölcük reikhalzend naar uitkijken, zullen snel beginnen met de oplevering van de site na de evaluatie van de aanbestedingscommissie.

TWEE BEDRIJVEN DEELNEMEN

Er werd een aanbesteding gehouden in de Metropolitan Tender Hall voor de te bouwen Gölcük Intercity Bus Terminal in Gölcük Saraylı Mahallesi. De laagste prijs in de aanbesteding, waaraan twee bedrijven deelnamen, was 34 miljoen TL.

13 PERSONEN EN 9 PRIJZEN

De te bouwen terminal in Gölcük Saraylı Mahallesi zal een gesloten bouwoppervlak van 2.000 vierkante meter en een veldoppervlak van 10.000 vierkante meter omvatten. Er komen 13 platforms en 9 kantoren in het project. De werken die starten na de oplevering van de site aan het betreffende bedrijf zullen binnen 400 dagen voltooid zijn.

BEDRIJVEN EN AANBIEDINGEN

Arican Bouw 34 miljoen TL
Haldız Bouw 44 miljoen 749 duizend TL

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen