Zoom kondigt spannende innovaties aan voor 2022

Zoom kondigt spannende innovaties aan voor 2022
Zoom kondigt spannende innovaties aan voor 2022
abonneren  


Zoom presenteerde zijn innovaties die de evolutie van het postpandemische beroepsleven zullen versnellen, werknemers in staat zullen stellen zich aan te passen aan het nieuwe tijdperk en de overgang naar hybride werken zo soepel mogelijk te maken door samenwerking te vergemakkelijken.

In 2021 stonden bedrijven voor serieuze uitdagingen toen ze werkten om de verbinding van externe professionals te vergemakkelijken en bij te dragen aan de productiviteit terwijl ze een veilige terugkeer naar kantoor organiseerden. Zoom Video Communications, Inc. heeft deze uitdagingen het hele jaar doorstaan ​​met de oplossingen en functies die de gebruikers nodig hebben om te slagen in hun nieuwe werkomgevingen.

Zoom streeft naar een efficiëntere, collaboratieve en boeiende gebruikerservaring en vereenvoudigt tegelijkertijd processen door workflows te verbinden en te organiseren met de innovaties die het in de laatste periode van vorig jaar heeft geïntroduceerd en onlangs heeft geïntroduceerd. Laten we eens kijken naar deze opwindende innovaties.

Huddle-weergave

Huddle View is een functie die mogelijk een visuele kanaallay-out biedt om teams een gevoel van verbondenheid te geven terwijl ze virtueel werken. Op deze manier kunnen kanaalleden een unieke virtuele achtergrond voor zichzelf kiezen, sohbet Ze kunnen gemakkelijk zien wie er op het kanaal is en snel identificeren of ze bezet of beschikbaar zijn, waardoor teams bij elkaar worden gebracht.

Zoom Evenementen Backstage

De nieuwe functie achter de schermen van Zoom brengt de groene kamer naar de virtuele omgeving en biedt sprekers, panelleden en het productieteam een ​​ruimte waar ze kunnen praten, kijken of zich mengen vóór de live-uitzending.

Zoom whiteboard (nieuw)

Met het volledig vernieuwde Zoom Whiteboard kunnen deelnemers die werken vanuit kantoor of op afstand in realtime, overal en altijd samenkomen op het digitale whiteboard zonder een vergadering te hoeven opzetten. Deze nieuwe functie is overal beschikbaar waar Zoom Meetings wordt uitgevoerd op een laptop, vergaderruimte, mobiel apparaat of Zoom for Home-apparaat.

Zoomwidget

Zoom Widget is ontwikkeld om verbinding te maken met teams en hun workflow te stroomlijnen. Zoom Widget helpt mensen in vergaderingen om tijd en verwachtingen te beheren en hun teamgenoten op de hoogte te houden. Het stelt gebruikers ook in staat om te zien wie er in de vergadering is en de host via Zoom Chat op de hoogte te stellen als ze te laat zijn.

Zoom-apps voor mobiel en webinars

Zoom Apps, dat begin 2021 werd toegevoegd aan de Zoom Desktop-vergaderervaring, is nu ook beschikbaar voor mobiel en webinars. Op deze manier kunt u uw favoriete applicaties die u gebruikt tijdens het werken op uw mobiele apparaat gebruiken in vergaderingen of webinars. Deze innovatie biedt u meer mogelijkheden om te communiceren met games en andere toepassingen. Zoom lanceert ook "Immersive Apps" waarmee je aangepaste "Immersive Views" kunt maken voor zowel jou als je bezoekers.

Videoparticipatiecentrum

Met het Zoom Video Participatiecentrum kunnen instellingen boeiende ervaringen creëren waar ze op vertrouwen gebaseerde interacties kunnen ontwikkelen door hun experts samen te brengen met hun klanten op video in een gestructureerde en uitgebreide virtuele omgeving. Met deze oplossing biedt Zoom ondernemingen cloud-first schaalbaarheid en betrouwbare video-architectuur.

Geavanceerde vertaling en transcriptie

Zoom-vergaderingen worden inclusiever met realtime en automatische vertaalservice en live transcriptie. Bovendien is de vertaalcapaciteit van het platform verder verbeterd met ondersteuning voor meerdere talen.

Zoom Jumpstart

Als onderdeel van zijn missie om innovatie te stimuleren en mogelijk te maken via het Zoom Developers Platform, lanceert het Jumpstart, een nieuwe tool voor het maken van apps waarmee ontwikkelaars sneller kunnen werken. Deze capabele tool genereert code die de Video SDK-functionaliteit naadloos in de huidige implementatie brengt na het specificeren van de basisconfiguraties, enkele vooraf ontworpen functies, sommige inputs voor branding en platformopties.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen