Wereldmerk Erciyes ontving 25 duizend bezoekers in 150 dagen

Wereldmerk Erciyes ontving 25 duizend bezoekers in 150 dagen
Wereldmerk Erciyes ontving 25 duizend bezoekers in 150 dagen
abonneren  


Burgemeester van de gemeente Kayseri, dr. Memduh Büyükkılıç, de eerste van de regio Centraal-Anatolië, de 5e grootste berg van Turkije en Kayseri Erciyes A.Ş. kondigde aan dat het Erciyes Ski Center, beheerd door het bedrijf, in 25 dagen 150 duizend bezoekers ontving. Büyükkılıç kondigde aan dat de 112e mechanische faciliteit werd gebouwd in Erciyes, een attractiecentrum met 41 skipistes van 19 kilometer, en 210 verschillende hotels met investeringskosten van 4 miljoen TL die in het nieuwe seizoen zijn begonnen.

Erciyes Ski Center, dat voor het eerst ter wereld het certificaat "Safe Ski Center" heeft met het certificaat van 's werelds grootste certificeringsinstantie Bureau Veritas, wordt ook dit jaar overspoeld door lokale en buitenlandse toeristen.

150 DUIZEND LOKALE EN BUITENLANDSE BEZOEKERS KOMEN

Burgemeester van de gemeente Kayseri, dr. Memduh Büyükkılıç zei in zijn verklaring over het onderwerp dat Erciyes A.Ş., het eerste bergbeheerbedrijf opgericht door lokale overheden in Turkije. Hij zei dat er grote belangstelling is voor het Erciyes Ski Center, dat wordt beheerd door het bedrijf, in het kader van het wintertoerisme. Büyükkılıç verklaarde dat Erciyes A.Ş. bekend staat als de nummer één in Turkije met zijn ervaring in bergtoerisme, en zei dat tijdens het winterseizoen dat op 18 december begon, 25 duizend binnenlandse en buitenlandse toeristen het Erciyes Skicentrum in 150 dagen bezochten.

“De WINST VAN ERCIYES BLIJFT DE WINST VAN KAYSERİ ZIJN”

Benadrukkend dat buitenlandse toeristen naar Erciyes komen om te skiën met chartervluchten uit Oekraïne, Rusland en Polen, evenals uit verschillende landen van Latijns-Amerika en Europa, zei president Büyükkılıç: "Erciyes, het symbool van Kayseri met zijn piek die de wolken, De berg staat bekend als de hoogste top van Centraal-Anatolië. We zullen onze stad, die een aantrekkingspunt is op het gebied van toerisme, cultuur, kunst, industrie en handel, blijven promoten bij de hele wereld, vooral onze parel van Kayseri, Erciyes, en ons werk dag en nacht voortzetten. Onze Kayseri zal stevige stappen blijven zetten om een ​​centrum te worden in het winter- en bergtoerisme in Turkije, en de winst van Erciyes zal de winst van Kayseri blijven.”

NIEUWE HOTELS, NIEUWE MECHANISCHE FACILITEITEN GENSTALLEERD

President Büyükkılıç verklaarde dat de 112e mechanische faciliteit werd gebouwd in Erciyes, de parel van Turkije, het symbool van Kayseri, en een attractiecentrum met 41 skipistes van 19 kilometer op het gebied van bergbeklimmen en wintersport, en dat 210 verschillende hotels met investeringskosten van 4 miljoen TL werden in de praktijk gebracht.Hij verklaarde dat hij in het nieuwe seizoen begon te dienen.

ERCIYES ZAL 12 MAANDEN HET SPORTCENTRUM ZIJN

Büyükkılıç herinnert eraan dat het 'High Altitude Camp Centre' werd opgericht in Erciyes, de toeristische locomotief van de stad op het gebied van sport en toerisme, en zei:

“Met het High Altitude Camping Centre kunnen 's werelds toonaangevende sportclubs kamperen in Kayseri. In het kader van het Erciyes Masterplan dienen 12 voetbalvelden volgens FIFA-normen in het Erciyes High Camp Altitude Center, dat is ontworpen om Erciyes gedurende 2 maanden actief te evalueren. We hebben ook de basis gelegd voor een olympisch zwembad, een overdekte sporthal, zes voetbalvelden, gymnasiumfaciliteiten en een fitnesscentrum in het Erciyes High Altitude Camp Center en het werk gaat op volle toeren door.”

HET EERSTE SKI CENTRUM DAT DE ISO-NORMEN VAN ERCIYES ONTVANGT

Büyükkılıç herinnerde eraan dat Cappadocië, de toeristische regio direct naast Erciyes, een geheel is op het gebied van toerisme met 8 verschillende naburige steden, zei Büyükkılıç dat Erciyes Ski Center ISO 9001-, ISO 10002- en IQNET-certificaten en servicekwaliteitsnormen in Turkije heeft, klant Hij herinnerde eraan dat het het eerste en enige wintersportcentrum is met het Satisfaction Management System en International Recognition Certificates. President Büyükkılıç voegde eraan toe dat hoewel er zeer grote en beroemde skigebieden zijn in landen als Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk, ze er trots op zijn het eerste skigebied ter wereld te zijn dat voldoet aan de ISO-normen in Erciyes.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen