TÜRASAŞ gaat 45 vaste werknemers aanwerven

TURASAS
TURASAS
abonneren  


Turkey Rail System Vehicles Industry Inc. (TÜRASAŞ) tewerkgesteld in onze regionale directoraten Sakarya en Sivas die zijn aangesloten bij het directoraat-generaal, binnen het toepassingsgebied van de verordening betreffende de procedures en beginselen die moeten worden toegepast op de openbare instellingen en organisaties, via de Turkse Uitzendbureau (İŞKUR), dat valt onder de Arbeidswet nr. 4857. Werknemers zullen worden aangeworven om te werken met een tijdelijke arbeidsovereenkomst.

Voor details van advertentie KLIK HIER

In te werven arbeiders;

1. Misdrijven tegen de veiligheid van de staat, zelfs indien vergeven, misdrijven tegen de constitutionele orde en het functioneren daarvan, misdrijven tegen de nationale defensie, misdrijven tegen staatsgeheimen en spionage, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, vervalsing, vertrouwensbreuk , frauduleus faillissement Niet te worden veroordeeld voor het manipuleren van de aanbesteding, het manipuleren van de uitvoering van de uitvoering, het witwassen van de eigendomswaarden die voortvloeien uit het misdrijf of smokkel,

2. Aanvragen van degenen die zijn ontslagen uit hun baan of beroep en degenen aan wie openbare rechten zijn beroofd in overeenstemming met de relevante tuchtwetgeving van openbare instellingen en organisaties worden niet aanvaard,

3. Geen ouderdoms-, ouderdoms- of invaliditeitspensioen hebben ontvangen van een socialezekerheidsinstelling,

4. Op de aankondigingsdatum ouder zijn dan 18 en niet ouder zijn dan 25,

5. Niet gerelateerd zijn aan militaire dienst (hebben gedaan, geschorst of vrijgesteld),

6. Voor de soorten diensten/beroepen die vereist zijn door onze regionale directoraten van Sakarya en Sivas die zijn aangesloten bij ons directoraat-generaal, zullen de aankopen worden gedaan op provinciaal/districtsniveau. Bij de aanvragen wordt rekening gehouden met de adressen van de personen die zijn ingeschreven in het Address Based Population Registration System.

7. Om het opgegeven opleidingsniveau te hebben vanaf de dag dat de aankondiging werd gepubliceerd,

8. Kandidaten die als gevolg van de plaatsing niet over de voor benoeming vereiste kwalificaties beschikken en die valse, misleidende of valse verklaringen hebben afgelegd en in hun voorkeuren zijn geplaatst, worden niet aangesteld. Zelfs als het is voltooid, wordt het toewijzingsproces geannuleerd. Kandidaten die de vereiste documenten niet tijdig indienen, hoewel ze voldoen aan de kwalificaties en voorwaarden van de functies waarin ze worden geplaatst, worden niet aangesteld,

9. De proeftijd van de aan te werven werknemers is 4 maanden, en de arbeidsovereenkomst van degenen die binnen de proefperiode niet succesvol zijn, wordt zonder compensatie beëindigd, zonder de opzegtermijn af te wachten,

10. Kandidaten worden geacht te hebben aanvaard om 's nachts te werken, in ploegendiensten te werken, geen allergische ziekte te hebben die hen verhindert hun taken uit te voeren, en om andere werken te doen die de administratie zal geven in overeenstemming met hun titel,

11. Om te documenteren dat hij geen fysieke, mentale en spirituele gezondheidsproblemen heeft die hem beletten zijn taak continu uit te voeren, en dat hij kan werken in de banen die zijn gedefinieerd in de klasse zwaar en gevaarlijk werk kazanzal op dit moment van de kandidaten worden gevraagd) voorwaarden worden gezocht.

AANVRAAGMETHODE, PLAATS EN DATUM, AFLEVERINGSPROCEDURES VAN HET DOCUMENT

1. Sollicitaties worden online ingediend via de website van het Turkse Arbeidsbureau (İŞKUR) tussen 10.01.2022 – 14/01/2022.

2. Elke kandidaat kan slechts voor één werkplek en beroep solliciteren uit de lijst die op de İŞKUR-website is gepubliceerd.

3. Door middel van een notariële trekking en een mondeling examen worden de te werven arbeidskrachten voor de vereiste soorten diensten vastgesteld.

4. De notarisloting zal plaatsvinden op vrijdag 21/01/2022 om 15 uur in onze Algemene Directie, rekening houdend met de maatregelen genomen in het kader van de bestrijding van de COVID-00-epidemie.

5. De resultaten van de trekking en andere aankondigingen worden bekendgemaakt op turasas.gov.tr ​​en er wordt geen schriftelijke kennisgeving aan de kandidaten gedaan.

6. In geval van een wijziging in de datum en plaats van de trekking, zal een aankondiging worden gedaan op turasas.gov.tr.

7. Recht op benoeming kazanArchiefonderzoek zal worden uitgevoerd in overeenstemming met de "wet veiligheidsonderzoek en archiefonderzoek" nr. 7315.
8. De persoon wiens naam wordt getrokken als resultaat van de loterij en heeft het recht om te worden aangewezen kazanDe documenten die van de kandidaten worden gevraagd, de plaats en data van levering van de documenten en andere problemen zullen worden aangekondigd op turasas.gov.tr.

turasas zal vaste werknemers aanwerven

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen