Een 'souvenirticket' van de hogesnelheidslijn Konya Karaman werd gepresenteerd aan Pezük

Een 'souvenirticket' van de hogesnelheidslijn Konya-Karaman werd gepresenteerd aan Pezük
Een 'souvenirticket' van de hogesnelheidslijn Konya-Karaman werd gepresenteerd aan Pezük
abonneren  


Een speciaal 'Memorial Ticket' werd uitgegeven voor de start van hogesnelheidstreinen op de hogesnelheidslijn Konya-Karaman, die op 8 januari 2022 werd geopend met de deelname van president Recep Tayyip Erdoğan en minister van Transport en Infrastructuur Adil Karaismailoglu.

Souvenir Ticket, plaatsvervangend algemeen directeur Şinasi Kazancıoğlu, hoofd van de passagiersafdeling Erhan Tepe overhandigde het aan General Manager Hasan Pezük.

Hasan Pezük, algemeen directeur van TCDD Taşımacılık A.Ş, zei: “8 januari 2022 zal zijn plaats innemen als een mijlpaal in de Turkse spoorweggeschiedenis. Een 1213 kilometer lange hogesnelheidslijn is toegevoegd aan onze 102 kilometer lange hogesnelheidslijn, en het duurt slechts 2 uur en 40 minuten om Karaman te bereiken vanuit Ankara en 50 minuten om Karaman te bereiken vanuit Konya in 40 minuten. Nogmaals, een passagier die aan boord gaat uit Istanbul arriveert over 6 uur in Karaman. Deze lijn is niet alleen een mijlpaal voor het personenvervoer, maar ook voor ons goederenvervoer. Onze beide treinen zullen op deze lijn rijden. Vóór het hogesnelheidstreinproject had de spoorlijn een capaciteit van 26 dubbele treinlijnen en met het einde van het project nam de lijncapaciteit toe tot 60 dubbele treinen. Vanuit Karaman zal deze lijn zich uitstrekken naar Ulukışla, Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep, dus het gezicht en het lot van elke stad die met de hogesnelheidstrein wordt bereikt, zal veranderen.” zei.

Pezük zei: “Als TCDD Tasimacilik zijn we verheugd en verheugd om onze burgers een comfortabele, veilige en comfortabele reis te bieden met het steeds groter wordende geavanceerde spoorwegnetwerk. Ik stuur mijn liefde naar al mijn spoorwegcollega's die zich in deze mooie dienst hebben gestoken. Bedankt voor het souvenirticket. ' hij zei.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen