GÜNSEL, de binnenlandse auto van TRNC, neemt zijn plaats in de Metaverse-wereld in!

GÜNSEL, de binnenlandse auto van TRNC, neemt zijn plaats in de Metaverse-wereld in!
GÜNSEL, de binnenlandse auto van TRNC, neemt zijn plaats in de Metaverse-wereld in!
abonneren  


GÜNSEL, het elektrische automerk van de Middellandse Zee, ontwikkeld in de Turkse Republiek Noord-Cyprus, betreedt het virtual reality-universum met zijn Showroom in Decentraland, een van de opkomende metaverse platforms.

Onder de technologische ontwikkelingen die de toekomst van de wereld zullen bepalen, valt de 'metaverse' op die ons leven binnenkwam met de elektrische auto en Web 3.0. GÜNSEL, het merk voor elektrische auto's van de Middellandse Zee, ontwikkeld in de Turkse Republiek Noord-Cyprus, combineert deze twee technologieën door de elektrische auto-ervaring naar een van de belangrijkste virtual reality-universums te brengen met zijn Showroom die zal worden gebouwd op het land dat het heeft gekocht Decentraland, een van de stijgende metaverse platforms.

GÜNSEL Showroom bevindt zich in Decentraland!

De metaverse wereld, die nog in ontwikkeling is, zal naar verwachting in de toekomst gebruikerservaringen en koopgewoonten voor een groot deel naar het virtual reality-universum brengen. GÜNSEL streeft ernaar zijn eerste model B9 en tweede model J9 samen met de wereld door dit nieuwe universum te brengen met zijn showroom in Decentraland vóór massaproductie. Parallel met de ontwikkeling van technologie streeft GÜNSEL er ook naar om een ​​"GÜNSEL Interaction Center" te creëren waar testritten kunnen worden gemaakt met voertuigen in het virtuele universum, samen met de vorderingen die in het metaverse universum kunnen worden ervaren.

Gebruikers die kopen van GÜNSEL NFT's in Decentraland, een op Ethereum gebaseerde service, krijgen ook voorrang bij de aankoop van GÜNSEL B9's, die in de uitverkoop zullen gaan met de start van de massaproductie.

Grenzen en muren verdwijnen met de Metaverse

De metaverse, waar augmented reality-functies zich in de toekomst verder zullen ontwikkelen, verlegt de grenzen van de echte wereld voor merken en gebruikers. Metaverse platforms, waar veel gebruikers uit verschillende delen van de wereld tegelijkertijd aanwezig zullen zijn met hun virtuele karakters, maken niet alleen landsgrenzen maar ook fysieke beperkingen en muren onbelangrijk. Om deze reden verwijdert GÜNSEL fysieke muren in zijn Showroom in Decentraland, waardoor gebruikers een veel betere en moeiteloze kijkmogelijkheid krijgen.

In de GÜNSEL Showroom, de Middellandse Zee van blauwe en turquoise tinten; Het platform waarop GÜNSEL B9 en J9 zich bevinden, symboliseert het eiland Cyprus. De circuitsporen op het platform dat is ontworpen als een brug symboliseren dat GÜNSEL elektrische auto's zal produceren en de banden die het merk, dat werd geboren in de TRNC, met de wereld aanging.

prof. dr. İrfan Suat Günsel: “We zullen onze GÜNSEL samenbrengen met onze potentiële gebruikers over de hele wereld via virtual reality-universums.Zeggen dat GÜNSEL een van de initiatieven is die de toekomst van de wereld zullen vormgeven als onderdeel van de elektrische auto-revolutie, hebben de Board of Trustees of the Near East Incorporation en GÜNSEL voorzitter van de raad prof. dr. İrfan Suat Günsel zei: "Een van de technologische ontwikkelingen die de komende 50 jaar van de wereld vorm zullen geven, is ongetwijfeld de metaverse. Met de GÜNSEL Showroom, die zal worden gevestigd in Decentraland, een van de belangrijkste platforms op dit gebied, hebben we onze plaats ingenomen in dit steeds groter wordende universum.” Prof. dr. Günsel zei: "Metaverse-universums bieden de mogelijkheid om het product en de technologie die je hebt ontwikkeld samen met gebruikers over de hele wereld tegelijkertijd te brengen, zelfs als je je in het echte leven aan het ene uiteinde van de wereld bevindt, door grenzen te verwijderen. We zullen onze GÜNSEL samenbrengen met onze potentiële gebruikers over de hele wereld via virtual reality-universums.”

Bewerend dat Metaverse-platforms zich met de dag zullen ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden zullen bieden, zei Prof. dr. İrfan Suat Günsel legde hun Metaverse-strategie uit: "Terwijl we de eerste modellen van onze GÜNSEL, de B9 en J9, zullen presenteren aan de gebruikers in onze Showroom, die we hebben geopend in Metaverse, zullen we ook GÜNSEL NFT's tentoonstellen en te koop aanbieden . Gebruikers die GÜNSEL NFT's kopen, krijgen ook voorrang bij de aankoop van onze voertuigen die we te koop aanbieden zodra we met massaproductie beginnen. In onze Showroom, die we hebben geopend in het virtual reality-universum met de ontwikkeling van de technologie van Metaverse-platforms, zullen gebruikers ook de mogelijkheid hebben om GÜNSEL-voertuigen te testen en te ervaren”.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen