Stagiairs bij KOMEK Leer UAV's maken en vliegen

Stagiairs bij KOMEK Leer UAV's maken en vliegen
Stagiairs bij KOMEK Leer UAV's maken en vliegen
abonneren  


Stagiairs die deelnemen aan de cursus radiografisch bestuurbare modelvliegtuigen, geopend in Konya Metropolitan Municipality Vocational Training Courses (KOMEK), leren hoe ze onbemande luchtvaartuigen kunnen bouwen en besturen. De burgemeester van de Konya Metropolitan Municipality, Uğur İbrahim Altay, zei dat ze aan het einde van de trainingen ook materiaalondersteuning hebben geboden aan de teams die zullen deelnemen aan wedstrijden zoals TEKNOFEST, en zei dat ze de horizon van jonge mensen hebben geopend met cursussen van de nieuwe generatie.

De burgemeester van de gemeente Konya, Uğur İbrahim Altay, verklaarde dat onbemande luchtvaartuigen, die tegenwoordig steeds wijdverbreider worden, in de nabije toekomst in veel gebieden meer mensen zullen betreden, en dat er ook trainingen worden gegeven op dit gebied. President Altay zei: “Naast de handmatige vaardigheden van onze stagiairs; vliegprincipe, aerodynamica, sterkte, vliegveiligheidsregels en hoe de hulponderdelen van het vliegtuig bewegen worden in de praktijk uitgelegd. Aileron-Elevator-Rudder-Flap-Gas-systemen, die hulponderdelen van vliegtuigen zijn, worden ook in de praktijk getoond.” zei.

Aan het einde van de trainingen zullen de teams die zullen deelnemen aan belangrijke competities zoals TEKNOFEST; Opmerkend dat apparatuurondersteuning zoals telemetrie, automatische piloot en beeldverwerkingssystemen ook wordt geboden, voegde voorzitter Altay eraan toe dat ze als KOMEK de horizon van jonge mensen zullen blijven openen met cursussen van de nieuwe generatie.

Tijdens de trainingen die werden gevolgd door de studenten van de afdeling Luchtvaarttechniek, Onderhoud van vliegtuigmotoren, Elektrische Elektronica, Mechatronica, Werktuigbouwkunde en Luchtvaartmanagement, vlogen de cursisten met de UAV's die ze bouwden bij Alaaddin KOMEK in de regio waar de vliegvergunning werd verleend in de Selçuklu Sarayköy District.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen