'Heroes of Snowy Peaks' worden getraind in Uludağ

'Heroes of Snowy Peaks' worden getraind in Uludağ
'Heroes of Snowy Peaks' worden getraind in Uludağ
abonneren  


Naast skigebieden in verschillende regio's van Turkije, krijgen gendarmerieteams in de strijd tegen terrorisme training op sneeuwscooters en multifunctionele kleine terreinvoertuigen (UTV's) in Uludağ. Geselecteerd personeel dat werkzaam is bij de Gendarmerie Search and Rescue (JAK), Gendarmerie Special Operations (JÖH), commando's en interne beveiligingseenheden die zijn aangesloten bij het General Command van de Gendarmerie, worden ook getraind in het veilige gebruik van voertuigen waarmee ze in moeilijke klimaten en geografische omstandigheden.

In deze context wordt de cursus Snow Motorcycle en UTV Safe Driving Techniques gegeven aan "helden van besneeuwde toppen" in het oefengebied in Bursa Uludağ.

De trainingen die worden uitgevoerd door het Bursa Gendarmerie Traffic School Command, dat op de top op een hoogte van 2 wordt getoond, door het AA-team, gaan door op moeilijke paden.

JAK, die veiligheids-, beveiligings-, opsporings-, reddings-, eerste hulp- en evacuatieactiviteiten uitvoert in de skigebieden in de verantwoordelijkheidsgebieden van de rijkswacht, personeel werkzaam bij de binnenlandse veiligheid, de rijkswacht en JÖH-eenheden die deelnemen aan de strijd tegen het terrorisme in de regio Oost- en Zuidoost-Anatolië, terwijl deze activiteiten, zoals sneeuwscooters en UTV's, ook worden voortgezet.

Het personeel dat is geselecteerd om de voertuigen in kwestie te gebruiken, krijgt een theoretische en praktische opleiding van 2 weken in bepaalde periodes door de deskundige trainers van het Commando van de Gendarmerie Verkeersschool.

Ze rijden op moeilijke wegen bij 10 graden onder nul

1 JAK-medewerkers, waaronder 16 vrouw, die naar de Yunuseli-kazerne in het district Osmangazi, waar de school staat, kwamen vanuit verschillende skigebieden waarvoor ze werken, kregen praktische training in klimatologische omstandigheden tot 10 graden onder nul, na theoretische training.

De EHBO-opleiding van het personeel, wiens kenmerken, gebruik, onderhoud en opslag van sneeuwscooters en UTV's in detail werden uitgelegd, werd ook versterkt.

De cursisten kregen vervolgens hands-on training in het trainingsgebied op 2 meter in Uludağ, onder barre weer- en terreinomstandigheden.

De cursisten, die problemen ondervonden als draaitechnieken met voertuigen, manoeuvres en het gebruik van remmen, oefenden ook de evacuatie van patiënten en slachtoffers op skibrancards met sneeuwscooters.

De cursisten, die met de betreffende voertuigen door de loopgraven reden, leerden ook hoe ze sneeuwscooters en UTV's moesten gebruiken op vlak, zijwaarts, steil en ruw terrein.

Aan het einde van de training hebben degenen die succesvol zijn onder het gendarmeriepersoneel dat zal worden onderworpen aan het toegepaste en schriftelijke examen recht op hun certificaten. kazanzal pijn doen.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen