Gratis bus- en tramlijnaankondiging van president Özcan

Gratis bus- en tramlijnaankondiging van president Özcan
Gratis bus- en tramlijnaankondiging van president Özcan
abonneren  


De burgemeester van Bolu, Tanju Özcan, die het goede nieuws van de gratis bus- en tramlijn in de gemeenteraad gaf, zei: “Mensen hoeven niet langer met de auto naar het centrum te komen. We denken dat 6 mensen per dag zullen profiteren van de gratis lijn.”

De burgemeester van Bolu, Tanju Özcan, gaf details over de gratis buslijn die door de gemeente Bolu zal worden geïmplementeerd voor vervoer en de moderne nostalgische tramlijn die zal dienen op de İzzet Baysal-straat.

“LIJNLENGTE IS ONGEVEER 4 KILOMETER”

Tijdens de zitting van de gemeenteraad van Bolu op 1 januari zei burgemeester Özcan over de route van de gratis buslijn: "We creëren een gratis ringlijn die we hebben beloofd, maar die we daarna niet in praktijk konden brengen. Het begint achter het Atatürk-monument, passeert voor het gerechtsgebouw, gaat verder voor het kantoor van de gouverneur, voor het leger, en volgt Cumhuriyet Caddesi. We zullen de tour maken van de Upper Bazaar, opnieuw na de bosonderneming, naar het Bahçelievler Police Station, vanaf de hoek van het 50e jaar, en opnieuw naar Anıt Park, we zullen in de eerste plaats 3 gratis tours met de bus starten. De lengte van deze lijn is ongeveer 4 kilometer. "Mensen hoeven niet meer met de auto naar het centrum te komen", zegt hij.

“ZE ZULLEN ELEKTRISCHE GRATIS TRAMWEGEN HEBBEN”

Aankondigend dat elektrische trams met rubberen wielen ook zullen gaan rijden, zei Özcan: "We plannen twee, twee in onze hoofdstraat, op deze 900 meter lange lijn, er zullen moderne nostalgische, elektrische gratis trams zijn zoals op Istiklal Street. Ik wil dit graag aan onze burgers mededelen. Op deze manier denken we dat 6 mensen per dag zullen profiteren van die gratis lijn. Hier hebben taxichauffeurs en buschauffeurs natuurlijk geen last van. Naar mijn mening is het alleen de juiste beslissing om files op de hoofdlijnen te voorkomen. Ik wil mijn vrienden van de Saadet-partij bedanken om me eraan te herinneren”.

“14 UUR OPLAADTIJDEN”

Özcan zei dat ze de projecten snel willen implementeren en zei: "We zullen de aankoop snel doen en hopelijk snel implementeren. We zullen ook ons ​​project over de ander uitvoeren. Rubberen wielen, elektrisch. Er is geen stroomkabel van bovenaf, deze heeft batterijen. Al snel nam de Ordu Metropolitan Municipality het. Deze doen nostalgisch denken aan trams maar die werken op batterijen. Hij heeft een oplaadtijd van 14 uur. We proberen te voorkomen dat voertuigen zich opstapelen in het hoofdcentrum, Yukarı Çarşı.” zei.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen