Gebruikers zullen de Bursa Cepte mobiele applicatie vormgeven

Gebruikers zullen de Bursa Cepte mobiele applicatie vormgeven
Gebruikers zullen de Bursa Cepte mobiele applicatie vormgeven
abonneren  


Bursa Metropolitan Municipality werkt haar mobiele applicatie Bursa Cepte bij, die veel diensten op digitale platforms biedt, in overeenstemming met de meningen van gebruikers. Bursa-inwoners die hebben deelgenomen aan de voorbereide enquête, kunnen hun mening, suggesties en verzoeken met betrekking tot de aanvraag overbrengen.

Metropolitan Municipality, die alle mogelijkheden van technologie gebruikt om effectieve, ononderbroken en snelle service aan burgers te bieden, versnelde haar inspanningen om de lat van online service nog hoger te leggen. De applicatie Bursa Cepte, die in lijn met dit doel is geïmplementeerd en veel online diensten van de gemeente onder één dak samenbrengt, wordt opnieuw aangepast aan de behoeften. In de update, die volledig met interne middelen is gemaakt door de softwareontwikkelaars binnen het Directoraat Softwareafdeling van de afdeling Informatieverwerking van de Metropolitan Municipality, worden de meningen en suggesties van gebruikers op de voorgrond gehouden. Om te bepalen wat voor soort mobiele applicatie de mensen van Bursa graag zouden zien, werd een survey-onderzoek voorbereid. bursa.bel.t is Aan de gebruikers die aan het onderzoek zullen deelnemen, worden vragen gesteld zoals wat zij vinden dat er in de nieuwe mobiele applicatie moet komen, wat hun verwachtingen zijn van de nieuwe applicatie en of ze feedback willen ontvangen van de applicatie.

Met de nieuwe Bursa Cepte-applicatie, die zal worden gevormd door de mening van Bursa-bewoners, is het de bedoeling dat gebruikers efficiënter kunnen profiteren van online diensten.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen