Eskişehir ESTRAM Light Rail Systems zal 8 werknemers aanwerven

ik ESTRADA
ik ESTRADA
abonneren  


ESTRAM Light Rail Systems A.Ş., een van de gemeentelijke dochterondernemingen van Eskişehir Metropolitan Municipality. In de vacatures worden 8 Ticket Control Officers (Mannelijke) permanent aangeworven. Kandidaten die voor de genoemde aanwerving zullen solliciteren, hoeven geen werkervaring te hebben. Deadline voor aanmelding is 15 januari 2022

Voor details van advertentie KLIK HIER

Kandidaten hoeven geen documenten voor sollicitatie in te dienen.

Applicatie vereisten

  • Turks staatsburger zijn,
  • Om in het leger te hebben gediend of vrijgesteld te zijn van militaire dienst,
  • Bij voorkeur een mbo-diploma,
  • met sterke communicatie,
  • Een pos-apparaat kunnen gebruiken,
  • Om geen situatie te hebben die hen verhindert om in ploegendiensten en constant in het veld te werken,
  • Een delegatierapport ontvangen met de zin "Kan een ticketcontroleur zijn" te verkrijgen bij staatsziekenhuizen (inclusief de afdeling Psychiatrie) zonder gezondheidsproblemen die hen beletten hun taken uit te voeren (na de interviewfase),

De regeling inzake procedures en beginselen inzake het verlenen van personele diensten van Bijzondere Provinciale Besturen, Gemeenten, Aangeslotenen en lokale vakbonden waarvan zij lid zijn, gepubliceerd in het Staatsblad van 28/04/2018 en genummerd 2018/11608, moet beschikken over de kwalificaties genoemd in artikel 4.

Informatie over sollicitatiegesprekken voor personeel

Kandidaten van wie de sollicitatie geschikt wordt geacht, zullen door ESTRAM Light Rail Systems Transportation San worden gecontacteerd. Handel Inc. De sollicitatiegesprekken vinden plaats tussen 17 en 2022 uur.

Hoe zullen de arbeidsomstandigheden zijn?

Recht om aangenomen te worden na de sollicitatiegesprekken kazanDe kandidaten zullen in ploegendienst werken binnen de provinciegrenzen van Eskişehir.

Datum en methode van toepassing

Solliciteren kan tussen 13-15 januari 2022. Kandidaten die willen solliciteren, kunnen solliciteren door hun cv te sturen naar info@estram.com.tr.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen