EGO Vloot breidt uit! 35 nieuwe bussen aangeboden ten dienste van kapitaalburgers

EGO Vloot breidt uit! 35 nieuwe bussen gestart Meer vluchten
EGO Vloot breidt uit! 35 nieuwe bussen gestart Meer vluchten
abonneren  


De openbaarvervoersvloot van de gemeente Ankara, die tot doel heeft comfort en veiligheid in het transport te bieden, breidt zich met de dag uit. Met de aanhoudende strijd van burgemeester Mansur Yavaş ging hij naar de hoofdstad. kazanVan de 377 bussen die geleverd worden, zijn in totaal 15 nieuwe bussen, waarvan 20 solo en 35 gelede, op drukkere trajecten aan hun reis begonnen.

Ankara Metropolitan Municipality, die haar activiteiten voortzet zonder te vertragen om een ​​veiliger en comfortabeler openbaar vervoer te bieden met geavanceerde technologie, breidt haar wagenpark met de dag uit.

Voor het eerst na 2013, na de aanhoudende strijd van burgemeester Mansur Yavaş, werden nog 377 van de 35 bussen gekocht.

LEVERING VAN DE BUS ZAL VOLTOOID ZIJN TOT EIND JUNI

Ten slotte werden 15 nieuwe bussen, waarvan 20 solobussen en 35 gelede bussen, door het directoraat-generaal EGO aan de hoofdstad geleverd.

De grootstedelijke gemeente, die de aankoop van bussen heeft versneld vanwege de bussen die hun economische leven hebben voltooid en de toenemende bevolking, zet haar transportaanval door de hele stad voort.

Directoraat-generaal EGO, dat van plan is om alle 301 bussen die zijn gekocht met de lening van de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling en de aandelen van de Metropolitan Municipality, tegen eind juni in haar inventaris op te nemen, 85 bussen ontvangen in december en BELKA A.Ş . Ankara zal in totaal 22 nieuwe bussen aanbieden, waaronder 377 bussen die door Ankara zullen worden omgebouwd tot elektrische bussen.

EGO General Manager Nihat Alkaş kondigde aan dat ze de nieuwe bussen hebben gegeven aan de lijnen waar de dichtheid werd bepaald als resultaat van de observaties van de veldinspecteurs, met name de verzoeken:

“Vanaf het moment dat we onze taak begonnen, hebben we een uitgebreide studie uitgevoerd om het openbaar vervoer in de stad te vergemakkelijken en de problemen van Ankara met betrekking tot het openbaar vervoer op te lossen. Als resultaat van dit werk zijn we een project gestart met de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling. In het kader van dit project worden in totaal 273 bussen geleverd, waarvan 28 op CNG en 301 op diesel. Tegen eind juni 2022 hebben al deze voertuigen Ankara bereikt en zullen ze onze burgers vanuit Ankara gaan bedienen.”

PRIORITEIT VAN HET LEVEN IN HET OPENBAAR VERVOER

EGO General Directorate, dat prioriteit geeft aan de veiligheid van het leven in het openbaar vervoer, stelt gehandicapte burgers in staat comfortabel te reizen met ultramoderne bussen.

Er zijn lage vloer, voorzien van airconditioning, geschikt voor het vervoeren van fietsen, passagiersinformatieschermen, aankondigingssysteem en dubbele USB-poorten, evenals brede stoelen en rolstoelspecifieke ruimtes voor oudere, zwangere en gehandicapte passagiers.

EGO-buschauffeur Murat Karakılıç, die verklaarde dat de bussen, die de aandacht trekken met hun veiligheidsuitrusting, ook beschikken over een voertuigvolgsysteem, camera's en een opnamesysteem, wees erop dat de nieuw aangeschafte bussen veiliger en comfortabeler zijn voor zowel de chauffeur als de passagiers en zei: “Het brandstofverbruik van de nieuwe CNG-bussen is zeer goed, ook milieuvriendelijk. Gehandicapte liftdeuren in voertuigen zijn veel nuttiger dan oude voertuigen, en we kunnen ze gemakkelijker openen en sluiten in het verkeer. Gehandicapten kunnen nu makkelijker in de bus stappen. Het remsysteem van onze voertuigen van het model 2022 is ook veel veiliger en stiller dan de oude voertuigen. Onze nieuwe voertuigen hebben meer camera's. Dit geeft ons gemak op het gebied van veiligheid bij het in- en uitstappen van passagiers, zowel binnen als buiten”, legt hij de kenmerken van de bussen uit.

Burgers die gebruik maakten van de nieuwe bussen waarmee hun reis begon, spraken hun tevredenheid uit met de volgende woorden:

-Necip Gunay: “De nieuwe bussen zijn erg mooi. Het zou veel mooier zijn als de oude bussen ook zo waren ingericht.”

-Huseyin Balyemez: “De bussen zijn erg goed zoals ze zouden moeten zijn. Als voormalig EGO-werker geef ik de voorkeur aan nieuwe tools.”

-Suleyman Karabay: “Ik heb 27 landen bezocht. Momenteel zijn er bussen in Turkije die niet in Europa zijn. Bussen zijn erg leuk. Milieuvriendelijk, geen uitlaatlucht.”

-Serdar Yuksel: “Als servicewinkelier zie ik dat deze bussen veel milieuvriendelijker zijn en voorzien van betere techniek. We maken echt comfortabeler en veiliger reizen. We vinden onze nieuwe bussen erg leuk, erg leuk. We willen president Mansur bedanken dat hij ons met zulke mooie bussen heeft laten reizen.”

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen