Bursa Ankara hogesnelheidstreinproject is een droom geworden

Bursa Ankara hogesnelheidstreinproject is een droom geworden
Bursa Ankara hogesnelheidstreinproject is een droom geworden
abonneren  


Een verklaring afleggen over het Bursa-Ankara hogesnelheidstreinproject, CHP Bursa-plaatsvervangend Nurhayat Altaca Kayışoğlu zei: “Uit de reactie van het ministerie blijkt dat het Bursa-Ankara hogesnelheidstreinproject, waarvan de basis werd gelegd in 2012, zal niet vóór 2025 worden voltooid. Degenen die vóór de verkiezingen zeiden "het zal eindigen in 2020", verplaatsten de datum naar 2023." zei.

In zijn reactie verklaarde het ministerie dat de productie van de spoorweginfrastructuur tussen Bursa en Yenişehir wordt voortgezet en dat het extern gefinancierde aanbestedingsproces voor de infrastructuurwerken tussen Yenişehir en Osmaneli en de bovenbouw van de hele lijn is voltooid, en zei: "De lening de onderhandelingen werden afgerond door het ministerie van Financiën en Financiën en de leningsovereenkomst werd ondertekend. De procedures met betrekking tot de inwerkingtreding van het contract en de oplevering van de site zullen in de nabije toekomst worden afgerond. Altaca Kayışoğlu verklaarde dat het project naar verwachting binnen 36 maanden na de oplevering van de site voltooid zal zijn: "Terwijl de algemene verkiezingen op 24 juni 2018 werden gehouden, werd in de verklaringen van de regering vermeld dat hogesnelheidstreindiensten zou starten tussen Bursa-Ankara in 2020. Uit de reactie van het ministerie blijkt dat het hogesnelheidstreinproject Bursa-Ankara, waarvan de basis in 2012 werd gelegd, niet vóór 2025 voltooid zal zijn. Degenen die vóór de verkiezingen zeiden "het zal eindigen in 2020", verplaatsten de datum naar 2023. Uit de reactie van het ministerie blijkt nu dat ook dit een droom is. Waarom hebben degenen die deze beloften hebben gedaan niet gevochten om het project in ieder geval in 2023 af te ronden? Waarom hielden ze zich niet aan hun woorden toen ze de mensen van Bursa beloofden en om stemmen vroegen?

Uitdrukkend dat het Bursa-Ankara hogesnelheidstreinproject frustratie heeft veroorzaakt in Bursa, zei CHP Bursa-plaatsvervangend Nurhayat Altaca Kayışoğlu: “Degenen die de hogesnelheidstrein al 10 jaar niet naar Bursa hebben kunnen brengen, kunnen het niet brengen na dit uur. We beloven de mensen van Bursa als de Nation Alliance die 13 presidenten naar voren zal brengen. Inwoners van Bursa zullen onder ons bewind met de hogesnelheidstrein naar Ankara reizen. Als vertegenwoordigers van de regering zullen we het Bursa-Ankara hogesnelheidstreinproject met dezelfde gevoeligheid volgen als we tot nu toe hebben gevolgd als parlementariër van de oppositie. Het feit dat een van de belangrijkste industriële steden van Turkije achterblijft in zowel het spoor- als het luchtvervoer, is het grootste onrecht dat Bursa is aangedaan door de regeringen. Als leden van de Nation Alliance, die de 13e president zal afzetten, zullen we een einde maken aan dit onrecht. Bursa zal van Ankara krijgen wat het verdient", zei hij.

hoe 1

Beoordelingen