ABB BelPLAS produceerde nuttig micro-organisme voor het reinigen van meren en vijvers

ABB BelPLAS produceerde nuttig micro-organisme voor het reinigen van meren en vijvers
ABB BelPLAS produceerde nuttig micro-organisme voor het reinigen van meren en vijvers
abonneren  


Ankara Metropolitan Municipality dochteronderneming BelPLAS A.Ş. produceerde nuttige micro-organismen in het kader van de bestrijding van vervuiling in meren en vijvers. Het is begonnen te worden gebruikt in veel gebieden, zoals de verbetering van stilstaand water in Ankara, het reinigen van sierzwembaden, deodorisatie van afval en afval, microbiële meststoffen en probiotica. Dankzij het speciale mengsel dat voor het eerst werd toegepast in de vijvers van Göksu en Temelli, werd een verbetering van ongeveer 95 procent van de waterkwaliteit bereikt.

Ankara Metropolitan Municipality heeft een nieuwe toegevoegd aan haar mens- en milieuvriendelijke praktijken.

BelPLAS A.Ş., een dochteronderneming van de Metropolitan Municipality. produceerde een speciale mengcultuur, het "Microorganism Consortium", om vervuiling, vertroebeling en geuren in meren en vijvers te voorkomen.

HET PRODUCT WORDT SUCCESVOL GEBRUIKT IN VEEL GEBIEDEN ZOALS MESTSTOFFEN EN PROBIOTICA

Het heilzame micro-organisme, geproduceerd uit een mengsel van melkzuurbacteriën en gistsoorten, begon te worden toegepast in meren en vijvers in Başkent.

BelPLAS Inc. Dankzij de door het bedrijf geproduceerde technologie van nuttige micro-organismen werden succesvolle resultaten behaald op tal van gebieden, zoals de verbetering van stilstaand water, de reiniging van siervijvers, desodorisatie van afval en afval, microbiële meststoffen en probiotica.

ONGEVEER 95 PROCENT VERBETERING VAN DE WATERKWALITEIT

Met de eerste toepassing in de Göksu Susuz-vijver in 2020 en de Göksu- en Temelli-vijver in 2021, werd een verbetering van ongeveer 95 procent van de waterkwaliteit bereikt.

BelPLAS R&D Manager Özgün Kırdar wees erop dat nuttige micro-organismen geen schade toebrengen aan het milieu, de natuur en levende wezens, integendeel, ze profiteren van levende wezens met hun probiotische effect, en deelde de volgende informatie:

“Nuttige micro-organismen is een mengcultuur van micro-organismen die bestaat uit een mengsel van melkzuur, fotosynthetische stoffen en gistgroepen die in de natuur voorkomen. In 2020 hebben we een studie uitgevoerd om de kwaliteitsparameters van het water in de Göksu-vijver te verbeteren en hebben we zeer succesvolle resultaten behaald. Als resultaat van deze onderzoeken hebben we in 2021 opnieuw onderzoeken uitgevoerd om de waterkwaliteitsparameters in de Göksu- en Temelli-vijvers te verbeteren. Zijn prestaties bleken erg goed te zijn. Als resultaat van de toepassing bereikten we 95 procent verbeteringen in de waterkwaliteitsparameters. We hebben de vervuilingsparameters in het water verlaagd en schadelijke bacteriën en schadelijke micro-organismen naderden bijna nul. We hebben zeer succesvolle resultaten geboekt. Tijdens deze onderzoeken passen we ons product toe als vloeistof. Daarnaast hebben we een toepassing in de vorm van modderballen, die we gewone schommelballen noemen, en hebben we ook invloed op de modder op de bodem van het meer. We voeren deze onderzoeken uit om vervuiling, vertroebeling en geurtjes in onze meren en vijvers te voorkomen. We proberen eersteklas waterkwaliteitsparameters te brengen door kwaliteitsparameters en kwaliteitsniveaus te verbeteren. Ons product is niet schadelijk voor het milieu, mens en dier. Het verbetert zelfs de gezondheid van levende wezens door een probiotisch effect te vertonen.”

Kırdar zei ook dat BelPLAS A.Ş.'s eigen geproduceerde Profamik Nature en andere profamic producten online te koop worden aangeboden via de website van het bedrijf.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen