Yerköy Kayseri Hogesnelheidstrein Spoorwegaanbestedingsresultaat

Yerköy Kayseri Hogesnelheidstrein Spoorwegaanbestedingsresultaat
Yerköy Kayseri Hogesnelheidstrein Spoorwegaanbestedingsresultaat
abonneren  


De aanbesteding voor de "Yerköy-Kayseri High Speed ​​​​Train Railway Construction", waarvan de biedingen in december werden verzameld door de General Directorate of Infrastructure Investments (AYGM) werd afgerond.

De joint venture Doğuş-Çekler-Özkar diende het meest geschikte bod met 21 TL in voor de aanbesteding, die werd gehouden met 16.949.967.710/B met de onderhandelingsmethode. teder kazanNaar verwachting zal in de komende dagen een overeenkomst worden ondertekend met de joint venture Doğuş-Çekler-Özkar.

Over Yerköy-Kayseri Hogesnelheidsspoorwegproject

Yerköy – Kayseri hoge standaard spoorlijn is een hoogwaardige spoorlijn die wordt gebouwd tussen Yerköy YHT Station in Yerköy district Yozgat en Kayseri YHT Station in Kocasinan district van Kayseri en zal worden geïntegreerd met Ankara-Sivas hogesnelheidstrein wanneer deze voltooid is. Hogesnelheidstreinen zullen worden georganiseerd door TCDD Transportation op de lijn, die dubbelsporig, geëlektrificeerd en gesignaleerd zal zijn.

De aanbesteding voor het project is gedaan door TCDD op 139 november 21 voor de voorbereiding van het 2014 km lange Yerköy - Kayseri Hogesnelheidstreinproject. kazanEr werd een overeenkomst getekend met Altınok Consulting Firm en de site werd op 13 oktober 2015 opgeleverd. Op 3 oktober 2019 heeft minister van Transport en Infrastructuur Mehmet Cahit Turhan Yerköy – Kayseri Hogesnelheidstreinproject geen duidelijke datum, onze voorbereidingen voor de aanbesteding gaan door. We zijn van plan om volgend jaar de aanbesteding uit te brengen als het project is afgerond en afgerond. Hopelijk is ons doel 2023.

De lengte van het Yerköy-Kayseri Hogesnelheidsspoorproject is 142 kilometer en zal worden aangelegd in de vorm van een nieuwe dubbele lijn conform de ontwerpsnelheid van 250 kilometer per uur. Er komen 12 tunnels met een totale lengte van 900 duizend 9 meter op de lijn. De langste tunnel wordt 3 duizend 280 meter. Op de hogesnelheidslijn komen 2 bruggen, 395 viaducten en 18 onderdoorgangen met een totale lengte van 20 duizend 116 meter. Langs de lijn worden 21 viaducten gebouwd. Het is de bedoeling dat het project in 4 jaar voltooid is.

Met de ingebruikname van de Yerköy-Kayseri Hogesnelheidslijn; De lijn tussen Yerköy en Kayseri zal afnemen van 170 kilometer naar 142 kilometer. De transporttijd zal afnemen van 3,5 uur naar minder dan 1 uur. Met de activering van de lijn; De transporttijd van Ankara-Kayseri, die door de bestaande conventionele spoorweg in 7 uur wordt geleverd, wordt teruggebracht tot 2 uur.

2 reacties

  1. Moge God kracht geven aan degenen die ervoor hebben gezorgd dat onze staat het doet. succes met de keizer.

Beoordelingen