Tekeningen zijn getekend in het Tuzla Bright Houses-project van KİPTAŞ!

Tekeningen zijn getekend in het Tuzla Bright Houses-project van KİPTAŞ!
Tekeningen zijn getekend in het Tuzla Bright Houses-project van KİPTAŞ!
abonneren  


Een recorddeelname werd gerealiseerd in het project "Tuzla Aydınlık Evler", de goedkoopste aanvraag voor sociale huisvesting in Turkije, bestaande uit in totaal 13 zelfstandige eenheden, waarvan de basis op 2021 december 343 werd gelegd door İBB-dochter KİPTAŞ. Sprekend tijdens de trekkingsceremonie gehouden onder 158 duizend 42 mensen goedgekeurd door de notaris, IMM President Ekrem İmamoğlu“We zullen doorgaan met het genereren van business voor Istanbul. In elk aspect van Istanbul; Van sociale huisvesting tot de infrastructuur, van het bedrijf dat de meeste metro's ter wereld maakt tot Istanbul, groene ruimte is het meest in één periode. kazanWe zullen in elke kwestie een nauwgezet beheer blijven voeren, totdat we de gemeente dıran bereiken. En aan het eind van de dag zullen we 16 miljoen mensen in deze stad gelukkig maken. We zijn nooit geweest en zullen nooit een poging doen om een ​​handvol mensen gelukkig te maken", zei hij.

KPTAŞ, dochteronderneming van Istanbul Metropolitan Municipality (İBB), bepaalde de begunstigden van Turkije's goedkoopste sociale woningbouwproject "Tuzla Aydınlık Evler", waarvan de basis werd gelegd op 13 december 2021, met een loterij in aanwezigheid van een notaris. De tekenceremonie van het project, dat 312 woningen, 21 commerciële ruimtes en 1 kleuterschool zal omvatten, werd gehouden door de voorzitter van IMM. Ekrem İmamoğlumet de deelname van het hoofdkantoor van KIPTAS in Zeytinburnu. De informatie delend dat er bijna 343 duizend aanvragen waren voor het project, dat in totaal uit 160 onafhankelijke eenheden bestaat, met een recorddeelname, onderstreepte İmamoğlu dat deze situatie voortkwam uit het vertrouwen van burgers in IMM.

İMAMOĞLU: WIJ DOEN ALLE ZAKEN VOOR DE OGEN VAN MENSEN

İmamoğlu legde de redenen uit om hen te vertrouwen: “We zijn transparant. Alles wat we doen, doen we in het bijzijn van mensen. Er is geen emotie, geen actie op de achtergrond. KİPTAŞ is het bedrijf en de instelling van 16 miljoen mensen en handelt met het gevoel van 'wat kunnen we produceren voor 16 miljoen mensen'. Hij besteedt zijn middelen aan de goede wederopbouw van deze stad en aan mensen die eigendom hebben met het juiste huisvestingsmodel. Plus; onthult haar strijd om op de goedkoopste manier huisvesting te bieden aan mensen die sociale huisvesting nodig hebben. Plus; Het streeft naar campussen met een hoge levenskwaliteit en constructie en waar gelukkige individuen wonen. Naast transparantie staat er een hoog kwaliteitsgevoel in het midden. Daarnaast beheren we een model waarmee mensen hun huis kunnen bezitten, door ceremonies te houden en te loten voor de camera's op zo'n duidelijke en wettige manier op het punt van wie zal kopen, dat wil zeggen ongeveer 170 mensen vertrouwen.

ROEPT SAMENWERKING OP NAAR EIGENDOMMEN

İmamoğlu benadrukte dat het hun doel is om sociale woningen voor burgers te produceren tegen de meest betaalbare prijzen in Turkije, en zei: “We doen ook een beroep op alle eigenaren van onroerend goed die in deze zin met ons willen samenwerken. Wij maken veilige projecten. Wij produceren de juiste business. De deur van KİPTAŞ staat open voor elke persoon en instelling die alleen denkt aan een goed gebruik van hun land. Onze zorg en onze kijk op het proces is om de gezondste, hoogste kwaliteit en maximale waarde-producerende projecten naar Istanbul te brengen. kazanis om te klimmen. Laat ze komen. Laat ze hun processen met ons delen. We zijn een instelling die klaar staat om zoveel sociale woningen te produceren als Istanbul nodig heeft.” Herinnerend aan het feit dat er in deze zin obstakels voor hen zijn, zei İmamoğlu: "We weten dat zelfs het gezoneerde land van KİPTAŞ - ik legde uit hoe ze het kochten - het in groene ruimte veranderde door de meerderheid in de Vergadering te gebruiken - die onze wettelijke strijd duurt voort. Zelfs ons eigen land, door het geld in hun eigen tijd te betalen aan de instelling. kazan(Er staat zelfs een maquette bij de ingang van ons KIPTAŞ-gebouw), van die grond een groen gebied maken… Waarom? Deze instelling zou daar geen zaken moeten doen", zei hij.

"LAAT ONS ONS ONDERSTEUNEN, NIET BADGE HET"

Op deze manier werden miljoenen lira's aan sommige mensen betaald door veel geld te betalen. kazanImamoglu zei dat het dossier dat ze aan het onderzoeken waren binnen de instelling in beslag was genomen door het ministerie van Binnenlandse Zaken. "In die zin produceren we, ondanks al deze moeilijkheden, zowel land als huisvesting", zei İmamoğlu en zei:

“Daarom nodig ik instellingen en organisaties uit. We nodigen 39 districtsgemeenten uit om met ons samen te werken met het gevoel deel uit te maken van het proces van KİPTAŞ, de betrouwbare dochteronderneming van İBB. Laat ze ons steunen, niet hinderen. Waar ik ook ga, ik nodig de burgemeester van die provincie uit. Waar ik ook ga, ik nodig je uit voor de baanbrekende ceremonie. Waar ik ook ga, ik nodig de burgemeester van die wijk uit voor de openingsceremonie of de sleuteloverdracht. Waarom? De burgemeester van het district daar is ook een burgemeester gekozen door de stem van het volk, en ik ben de burgemeester van de Metropolitan, gekozen door de stem van het volk. We zullen respect voor elkaar produceren, samen zullen we banen produceren voor onze mensen. In dit verband nodig ik onze 39 districtsgemeenten uit om met ons samen te werken om dit werk tot stand te brengen. Dan zullen we allemaal in een positie verkeren die in de ogen van de burgers prestigieuzer is en de burgers bij de volgende verkiezingen op een zinvollere manier kunnen ontmoeten. In dit opzicht heb ik het gevoel dat onze burgemeesters, die proberen om een ​​aantal van onze processen aan te klagen, te voorkomen en speciale rechtszaken aan te spannen, gevangen zitten in de politieke turbulentie die tegen ons, mezelf en onze regering wordt gecreëerd. Laat ze stoppen. Die turbulentie zal hen pijn doen. Degenen die in die turbulentie gevangen zitten, moeten geloven dat ze bij de volgende verkiezingen niet eens in staat zullen zijn om voor de burgers te verschijnen en om stemmen te vragen. Laat ze werk maken. Laat ze bij de jobcreator zijn. Laat ze zich verzetten tegen wat we niet produceren. Deze mensen, deze mensen, weten heel goed welke burgemeesters ze zijn. Ik noem ze vanaf hier: ze moeten een speciale inspanning leveren om zaken met ons te genereren.”

“WE ZULLEN 16 MILJOEN MENSEN VAN DEZE STAD GELUKKIG MAKEN”

İmamoğlu benadrukte dat ze zaken voor Istanbul zullen blijven produceren en zei: “In elk aspect van Istanbul; Van sociale huisvesting tot de infrastructuur, van het bedrijf dat de meeste metro's ter wereld maakt tot Istanbul, groene ruimte is het meest in één periode. kazanWe zullen in elke kwestie een nauwgezet beheer blijven voeren, totdat we de gemeente dıran bereiken. En aan het eind van de dag zullen we 16 miljoen mensen in deze stad gelukkig maken. We zijn nooit geweest en zullen nooit een poging doen om een ​​handvol mensen gelukkig te maken", zei hij. KİPTAŞ General Manager Ali Kurt deelde ook gedetailleerde informatie over het project in zijn toespraak. Koerd; Hij verklaarde dat in totaal 164 duizend 5 deelnemers zich hadden aangemeld voor het project en dat na het notarieel onderzoek in totaal 158 duizend 42 kandidaten waren opgenomen in de loting. Kurt herinnerde eraan dat ze 5 januari 2022 als datum voor de trekking hadden vastgesteld en zei: "Aangezien bijna al het managementpersoneel van ons bedrijf, inclusief ikzelf, Kovid tijdens dit proces betrapte, hebben we ons bedrijf voor een periode van 10 jaar in quarantaine geplaatst." dagen - behalve onze verplichte werken. Vanwege deze vertraging bieden we onze rechthebbenden, die met spanning hebben gewacht, onze excuses aan voor het veroorzaken van deze vertraging."

KURT: “WIJ ZIJN EEN VAN DE MEEST GECONTROLEERDE BEDRIJVEN”

Benadrukkend dat de recorddeelname aan het project de behoefte aan sociale huisvesting van de mensen aantoont, zei Kurt: "Deze cijfers plaatsen ons, als KİPTAŞ, een grote verantwoordelijkheid in deze dagen, waar het steeds moeilijker wordt voor onze burgers met een laag inkomen om huiseigenaren, van wie het inkomen met de dag daalt.” Opmerkend dat ze, in tegenstelling tot de vorige periode, proberen ze te blokkeren met de obstakels tegen KİPTAŞ onder de nieuwe İBB-administratie, zei Kurt: “Al onze projecten die we in de nieuwe periode hebben gedaan, hebben eigendomsbewijzen. Stuk voor stuk projecten die voldoen aan de wetgeving en een vergunning hebben. In tegenstelling tot de manipulatie hebben we geen projecten die de wetgeving overtreden. We zijn misschien wel een van de meest gecontroleerde bedrijven in Turkije. Het is uitgesloten dat we het tegenovergestelde doen. In plaats van de projecten te blokkeren waar honderdduizenden mensen op hopen, verwachten we dat sommige sectoren deze projecten als voorbeeld nemen en stakeholders worden. In het bijzonder wil ik degenen waarschuwen die ons hebben aangevallen door binnen het kader van de wet de advocaten van bepaalde stichtingen in te huren. We zullen al onze projecten naar behoren verdedigen binnen het kader van de wet. Ik wil u graag laten weten dat we de manipulatieve acties tegen ons hier in de nabije toekomst zullen delen met het publiek, met hun informatie en documenten.”

Na de toespraken trokken İmamoğlu en de begeleidende delegatie de loten om de eerste begunstigden te bepalen in aanwezigheid van Bakırköy 23e notaris. De loting werd live uitgezonden.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen