Speciale transportondersteuning voor burgers die PCR-tests ondergaan gaat door in Eskişehir

Speciale transportondersteuning voor burgers die PCR-tests ondergaan gaat door in Eskişehir
Speciale transportondersteuning voor burgers die PCR-tests ondergaan gaat door in Eskişehir
abonneren  


Eskişehir Metropolitan Municipality zet haar speciale transportondersteuning voort voor burgers die een PCR-test hebben, waarmee ze het risico op besmetting begon te verminderen.

Metropolitan Municipality, die gratis vervoersondersteuning biedt aan de burgers op verzoek van het Provinciaal Directoraat van Volksgezondheid, krijgt alle punten van de burgers met deze service. Er werd gesteld dat sinds de eerste dag van zijn dienst bijna 10 duizend burgers die zijn getest maar geen voertuig hebben, met bussen vervoersondersteuning hebben gekregen naar het dichtstbijzijnde punt bij hun huis. Erop wijzend dat ze wachten op privébussen voor het City Hospital, Yunus Emre State Hospital en ESOGÜ Faculty of Medicine, de ziekenhuizen waar de Covid-19-testdichtheid het hoogst is, en dat er maximaal 13 passagiers worden vervoerd de speciale compartimenten van de voertuigen, verklaarden de autoriteiten dat de voertuigen na elke rit door speciale teams worden gedesinfecteerd.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen