Serieproductiebesluit genomen voor Hürjet

Serieproductiebesluit genomen voor Hürjet
Serieproductiebesluit genomen voor Hürjet
abonneren  


In het persbericht dat na de vergadering van het uitvoerend comité van de defensie-industrie werd gepubliceerd, werd aangekondigd dat de eerste massaproductiebeslissing is genomen voor Hürjet, waarvan de eerste vlucht volgend jaar is gepland.

Terwijl het uitvoerend comité van de defensie-industrie bijeenkwam onder voorzitterschap van president Recep Tayyip Erdoğan, terwijl het de beslissing nam voor massaproductie voor HÜRJET, in de verklaring: "Turkije zal doorgaan met stevige stappen in de richting van zijn doelen met zijn vastberadenheid in het ontwerp , ontwikkeling en productie van binnenlandse en nationale systemen en technologieën, ongeacht alle obstakels." uitdrukkingen werden gebruikt.

Tijdens de vergadering in het presidentiële complex werden kwesties besproken om nieuwe toe te voegen aan de binnenlandse en nationale systemen die door de TAF en veiligheidseenheden worden gebruikt, en werd de eerste massaproductiebeslissing genomen voor HURJET, waarvan de eerste vlucht gepland is in 2023.

Tijdens de bijeenkomst zijn verschillende projecten besloten op gebieden als verschillende lucht-, land- en zeeplatforms, communicatie- en informatiesystemen, munitie en raketten, uitrusting en uitrusting, modernisering, logistiek, cybersecurity en kunstmatige intelligentie.

Tijdens de bijeenkomst werd met name het belang van O&O en O&O bij de ontwikkeling van kritieke en geavanceerde technologieën benadrukt en werd benadrukt dat de ontwikkeling van allerlei soorten technologie die in het buitenland wordt gekocht, een absolute noodzaak is voor een volledig onafhankelijke defensie-industrie in Turkije en dat de inspanningen van de sector op dit gebied zullen worden ondersteund.

Tijdens de bijeenkomst werd ook opgemerkt dat Turkije met vastberadenheid in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van binnenlandse en nationale systemen en technologieën ferme stappen zal blijven zetten in de richting van zijn doelen, ongeacht alle obstakels.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen