Komt er een kabelbaan naar Spil Mountain?

Komt er een kabelbaan naar Spil Mountain?
Komt er een kabelbaan naar Spil Mountain?
abonneren  


Bij een ontmoeting met leden van de pers op 10 januari, Working Journalists' Day, beantwoordde de gouverneur van Manisa, Yaşar Karadeniz, de vraag of er een kabelbaan naar Spil Mountain moest worden gebouwd.

Manisa-gouverneur Yaşar Karadeniz, die de journalisten ontmoette, verklaarde dat er geen actief kabelbaanproject is op Spil Mountain en voegde eraan toe dat "we een reden moeten hebben om een ​​kabelbaan naar Spil te bouwen" en voegde eraan toe dat er inspanningen moeten worden geleverd om de belangstelling te vergroten in Spill.

Karadeniz zei: “Er is iets te zien op de Spilberg. Iets dat nergens anders in Turkije te vinden is. Mensen nemen de kabelbaan om het te zien. De kabelbaan heeft ook een prijs. Het zal 50 lira zijn, misschien 75 lira per persoon. Je moet een reden hebben om dat geld te geven.” zei.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen