Wat is de prijs van het Konya Karaman hogesnelheidstreinkaartje?

Konya Karaman Hogesnelheidstrein Ticket Prijs Hoeveel?
Konya Karaman Hogesnelheidstrein Ticket Prijs Hoeveel?
abonneren  


Het hogesnelheidstreinproject, dat de provincies Konya en Karaman zal verbinden, wordt vandaag geopend door president Recep Tayyip Erdoğan. Burgers vragen zich af hoeveel de Konya-Karaman YHT-tickets kosten, die het leven van de burgers in de regio gemakkelijker zullen maken. Geschat wordt dat de ticketprijzen van de YHT-lijn, die de 1 uur en 15 minuten tussen Konya en Karaman tot een half uur zal verminderen, op een niveau zullen liggen dat kan concurreren met de busticketprijzen. Duidelijkheid over Konya-Karaman YHT-ticketprijzen in de komende dagen kazanmaar wordt verwacht.

Er is gemeld dat met de uitvoering van het hogesnelheidstreinproject de afstand tussen Konya en Karaman zal afnemen van 1 uur en 15 minuten tot 35 minuten en dat er een hogesnelheidstreinverbinding tot stand zal worden gebracht tussen de Marmara, Centraal-Anatolië en de mediterrane regio's. In de verklaring werd benadrukt dat er 102 voertuigonderdoorgangen, 21 voertuigviaducten en 20 voetgangersonderdoorgangen zijn op de 15 kilometer lange Konya-Karaman hogesnelheidslijn.

De inspanningen om het hogesnelheidsspoornet in Turkije uit te breiden naar Erzincan in het oosten, İzmir in het westen, Kapıkule in het noordwesten, Mersin en Adana in het zuiden en Gaziantep in het zuidoosten gaan door.

Terwijl de hogesnelheidstreinvervoersdienst onder de naam Hogesnelheidstrein tussen 2009 en 2016 rechtstreeks door TCDD werd uitgevoerd, werd deze vanaf 2016 aangeboden door TCDD Transport.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen