Turkije's eerste nationale inlichtingenschip, Ufuk Corvette, neemt kantoor in Mavi Vatan

Turkije's eerste nationale inlichtingenschip, Ufuk Corvette, neemt kantoor in Mavi Vatan
Turkije's eerste nationale inlichtingenschip, Ufuk Corvette, neemt kantoor in Mavi Vatan
abonneren  


Test- en trainingsschip TCG UFUK (A-591), waarvan STM de hoofdaannemer is, begon zijn taak met de ceremonie die werd gehouden met de deelname van president Recep Tayyip Erdoğan.

Onder leiding van het voorzitterschap van de defensie-industrie (SSB) heeft STM Defense Technologies and Engineering Inc., dat een belangrijke rol speelt in de Turkse defensie-industrie en de nationale technologische ontwikkeling, met succes het test- en trainingsschipproject voltooid, dat een grote bijdrage zal leveren aan de operationele kracht van ons land in de zeeën.

Test- en trainingsschip TCG UFUK (A-591), dat begon te werken onder het hoofdaannemerschap van STM met het contract ondertekend tussen SSB en STM, werd op 14 januari 2022 in de vaart genomen met een ceremonie.

Naar de ceremonie op de Istanbul Maritime Shipyard in Tuzla, Istanbul; TC Minister van Nationale Defensie Hulusi Akar, Chef van de Generale Staf Gen. Yaşar Güler, Voorzitterschap van de Defensie-industrie President Prof. dr. İsmail Demir, STM General Manager Özgür Güleryüz en gasten waren aanwezig.

Binnenlands tarief van 70% in TCG UFUK

Met het op 30 december 2016 ondertekende contract tussen SSB en STM, is op 31 maart 2017 begonnen met het werk aan het test- en opleidingsschipproject. Na de voltooiing van de bouwwerkzaamheden bij de Maritieme Scheepswerf van Istanbul, werd TCG UFUK op 9 februari 2019 met een ceremonie te water gelaten.

TCG UFUK, ontworpen met behulp van de MİLGEM Island Class Corvette-rompvorm, zal 60 dagen ononderbroken kunnen varen, inclusief internationale wateren, onder zware klimatologische en zeeomstandigheden.

Het lokaliteitspercentage van TCG UFUK, waaraan ongeveer 194 binnenlandse bedrijven hebben bijgedragen, bereikte het niveau van 70 procent. TCG UFUK Ship, met een personeelscapaciteit van 110 personen; Het heeft een volledige lengte van 99,5 meter, een maximale breedte van 14,4 meter, een waterverplaatsing van 2 duizend 250 ton en een platform voor een 10-tons helikopter.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen