Gendarmerie maakte speciale tekenfilms voor kinderen

Gendarmerie maakte speciale tekenfilms voor kinderen
Gendarmerie maakte speciale tekenfilms voor kinderen
abonneren  


Bestaande uit 13 secties, voorbereid voor kinderen door het Algemeen Commando van de Gendarmerie. Tim Gendarmerie De eerste aflevering van de cartoon werd op internet gepubliceerd.

De held Gendarme ontmoet onze kinderen in de kleurrijke wereld van de tekenfilm. In de tekenfilmserie Tim Gendarmerie, die werd voorbereid door het Algemeen Commando van de Gendarmerie, afdeling Algemeen Secretariaat Public Relations, om de taken van de Gendarmerie aan onze kinderen, de toekomstige ouderlingen, uit te leggen en om de Gendarme ervan te laten houden, de heldhaftigheid van onze Gendarmerie op allerlei terreinen en evenementen wordt verteld in de taal van kinderen.

 

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen