Evaluatiebijeenkomst op Rize Artvin Airport werd gehouden

Evaluatiebijeenkomst op Rize-Artvin Airport werd gehouden
Evaluatiebijeenkomst op Rize-Artvin Airport werd gehouden
abonneren  


Onder voorzitterschap van Rize-gouverneur Kemal Ceber vond een evaluatievergadering plaats op Rize-Artvin Airport.

Naar de bijeenkomst onder voorzitterschap van Gouverneur Kemal Ceber in de vergaderzaal van Rize Gouverneurschap; Pazar-gouverneur Mustafa Akın, politiechef Nurettin Gökduman, gendarmeriecommandant kolonel Hakan Dedebağı, PTT-regiomanager Huzur Nur, regionaal transportmanager İhsan Gümrükçü, Rize-Artvin Airport-manager Fikret Akbulut, douanemanager Şule Musteskin, brandweermanager Uğur Minder en gezondheidsmanager Tepe en sloot zich aan.

Tijdens de bijeenkomst werden evaluaties gemaakt over de laatste stand van zaken van de werken op de luchthaven, de uitgevoerde werken, de bijdrage die deze zal leveren aan de regio en de werken die na de luchthaven zullen worden uitgevoerd. Met de opening van de luchthaven, een van de megaprojecten van Rize en enorm belangrijk voor de regio; Onderzoeken die moesten worden uitgevoerd op gebieden als veiligheid, transport, gezondheid en logistiek werden geëvalueerd.

De werkzaamheden op Rize-Artvin Airport, de tweede luchthaven in Turkije die op zee wordt gebouwd, zijn ten einde. De laatste voorbereidingen worden getroffen voor de luchthaven van Rize Artvin, die na voltooiing aanzienlijk zal bijdragen aan het luchtvervoer, het toerisme en de economie van de oostelijke Zwarte Zee-regio.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen