Yavuz Sultan Selim Bridge Railway Tender is al vijf en een half jaar niet gemaakt

Yavuz Sultan Selim Bridge Railway Tender is al vijf en een half jaar niet gemaakt
Yavuz Sultan Selim Bridge Railway Tender is al vijf en een half jaar niet gemaakt
abonneren  


Suat Sarı zei dat er geen aanbesteding is geweest voor de spoor- en verbindingslijnen op de Yavuz Sultan Selim-brug sinds 2016, toen de brug werd geopend, IYI Party Istanbul City Council-lid en IMM Transportation and Traffic Commission-lid Suat Sarı zei: t het treinspoor vijf en een half jaar is aangelegd? "Doet de staatsgeest het ongepland bij het bouwen van een brug?", vroeg hij.

De treinaanbesteding voor de weg over de Yavuz Sultan Selim-brug, die in 2016 door het ministerie van Verkeer en Infrastructuur werd ingehuldigd met de woorden "de breedste brug ter wereld", is nog steeds niet gemaakt.

Sena Tufan uit Cumhuriyet naar het nieuws Volgens; "Good Party Istanbul City Council-lid en IMM Transportation and Traffic Commission-lid Suat Sarı reageerden op het falen van het ministerie om een ​​aanbesteding te openen en zeiden: "Toen de brug vijf en een half jaar geleden voltooid was, werd deze gelanceerd als 'de breedste brug ter wereld'. De kosten van de brug stijgen wanneer deze breder wordt gemaakt. Je hebt de treinbaan aangelegd, waarom heb je de aanbesteding al vijf en een half jaar niet gedaan, je kon de trein niet in gebruik nemen? Doet de staatsgeest het ongepland bij het bouwen van een brug? De operationele kosten die aan de brug zijn besteed, zijn verspild", zei hij.

“HET IS OOK NAAR HET PARLEMENT GEKOMEN”

IYI-partijlid Sarı zei dat de treinaanbesteding voor de Yavuz Sultan Selim-brug, die niet is gemaakt, op de agenda van het parlement is gebracht, maar de regeringsfunctionarissen hebben geen verklaring afgelegd die de kwestie verduidelijkt. Bij het stellen van vragen over het onderwerp aan het ministerie van Verkeer en Infrastructuur, gebruikte Sarı de volgende stellingen: “Waarom is de treinaanbesteding nog niet gedaan en wanneer wordt deze gehouden? Hoeveel budget is er berekend voor de spoorlijn Gebze-Yavuz Sultan Selim Bridge Istanbul Airport? Is voor dit werk in 2022 een budget toegewezen door het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en de Algemene Directie Snelwegen? Hoeveel heeft de operator ICA tot nu toe betaald in dollars?”

BEDRIJFSTIJD VERLOOPT

Toen de bouw van de brug in 2016 voltooid was, zei de minister van Verkeer, Ahmet Arslan, "Er is een plaats gereserveerd voor de spoorlijn, heen en weer op de brug. vanaf de derde brug HalkalıDe verwachting is dat de aanbesteding voor het 62 kilometer lange project tot 'de komende maanden wordt gerealiseerd. IC İÇTAŞ-ASTALDI JV-bedrijven werden aangekondigd als de bouwaannemers van de brug. ASTALDI JV droeg zijn aandelen over aan IC İÇTAŞ en de exploitatieperiode van de brugbeheerder IC İÇTAŞ werd aangekondigd als 7 jaar en 9 maanden. Deze periode loopt af in augustus 2024.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen