De openingsdatum van de kabelbaan van Boztepe is bepaald

De openingsdatum van de kabelbaan van Boztepe is bepaald
De openingsdatum van de kabelbaan van Boztepe is bepaald
abonneren  


Er zijn onderhouds- en vervangingswerkzaamheden gestart aan de kabelbaan die zorgt voor vervoer tussen de wijk Altınordu en Boztepe, een van de favoriete toeristische trekpleisters.

De gemeente Ordu en het Italiaanse fabrikantbedrijf zijn begonnen met de werkzaamheden aan de kabelbaanlijn, die vanwege veiligheidsmaatregelen voor het noodzakelijke onderhoud en de verandering een tijdje is gesloten voor de dienst van burgers.

In het kader van de werkzaamheden gestart op 10 januari 2022, in het kader van de werkplanning, transmissie montage en drukregelingen, parameterinstellingen, remtesten, torentesten, niet-destructief testen van de klem- en ophangsystemen, en de oude touw wordt neergelaten en het nieuwe touw wordt aan de lijn getrokken.

Het is de bedoeling dat de kabelbaanlijn aan het einde van de maand voor de burgers wordt geopend, met de voltooiing van het werk dat prioriteit geeft aan de gezondheid en veiligheid op het werk van het verantwoordelijke personeel.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen