İzmir Airport wordt een attractiecentrum met Direct İzmir Project

Toerisme in İzmir zal groeien met 'Direct İzmir'-project
Toerisme in İzmir zal groeien met 'Direct İzmir'-project
abonneren  


Het directe İzmir-project, uitgevoerd door de İzmir Foundation met de steun van de zmir Metropolitan Municipality om het toeristisch potentieel van de stad te vergroten, werd geïntroduceerd bij de historische kolengasfabriek. President Tunç Soyer verklaarde dat ze de website directizmir.com hebben opgericht, waar directe vluchten van Izmir naar de wereld en van de wereld naar Izmir worden gepromoot, en zei: "We zijn toegewijd aan het promoten van de vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen die directe vluchten aanbieden vanuit Izmir, in Turkije en over de hele wereld. Ondanks de pandemie zullen we het toerisme in Izmir kunnen laten groeien", zei hij.

Izmir Metropolitan Municipality en Izmir Foundation President Tunç Soyer hebben een nieuw project genaamd "Direct Izmir" geïmplementeerd in lijn met het doel om het toeristisch potentieel van de stad te vergroten. De website directizmir.com, die directe vluchten van Izmir naar de wereld en van de wereld naar Izmir promoot, is in gebruik genomen met het samenwerkingsprotocol ondertekend door de Izmir Foundation en Corendon Airlines, Pegasus Airlines, SunExpress Airlines en Turkish Airlines.

Naast burgemeester Tunç Soyer van de grootstedelijke gemeente van Izmir, burgemeester van Buca Erhan Kılıç, burgemeester van Çiğli Utku Gümrükçü, burgemeester van Gaziemir Halil Arda, burgemeester van Dikili, Adil Kırgöz, algemeen directeur van TAV Aegean Erkan Balcı, woonden Pegasus de inleidende bijeenkomst bij op de historische gasfabriek van het project. Directeur Verkoop en Netwerkplanning Emre Pekesen, Commercieel Directeur Corendon Airlines Mine Aslan, SunExpress Airlines Commercieel Directeur Peter Glade, Turkish Airlines İzmir Verkoopmanager Ömer Uzun, Metropolitaanse Gemeente İzmir Plaatsvervangend burgemeester Mustafa Özuslu, secretaris-generaal Metropolitaanse gemeente İzmir Dr. Buğra Gökçe, bureaucraten van de gemeente Izmir, vertegenwoordigers van kamers en niet-gouvernementele organisaties, ambassadeurs en consuls, en vele vertegenwoordigers van de sector waren aanwezig.

Izmir zal dit vertrouwen nooit in de steek laten

Burgemeester Tunç Soyer van de grootstedelijke gemeente van İzmir zei: “Direct İzmir betekent een stap dichterbij voor ons om de schil van İzmir te doorbreken en de wereld te ontmoeten. Als İzmir zijn schil niet kan breken, begint het afstand te nemen van zijn kwaliteit, visie en rijkdom als wereldstad. Daarom, hoe meer İzmir zijn schelp breekt en de wereld ontmoet, hoe meer het zijn kenmerken van de wereldstad verrijkt. Dat is voor ons de meest waardevolle betekenis van deze bijeenkomst.”

Het heeft tot doel de transportmogelijkheden in drie stappen te verbeteren:

Soyer verklaarde dat ze samenkwamen voor een project dat directe transportalternatieven voor İzmir door de lucht zal versterken, en zei: "Ons Direct İzmir-project heeft tot doel de directe transportmogelijkheden naar İzmir in drie stappen te verbeteren: ten eerste willen we ervoor zorgen dat de vluchten die in de aanbieding zijn maar nog niet het voldoende aantal passagiers hebben bereikt, kunnen ononderbroken doorgaan. In de tweede stap streven we ernaar om van İzmir een stad te maken die 12 maanden per jaar toeristen trekt door de directe vluchten alleen in het zomerseizoen over het hele jaar te spreiden. In de derde en laatste stap streven we ernaar om nieuwe bestemmingen te openen met directe vluchten vanuit Izmir. Op deze manier openen we de deur voor bezoekers uit verschillende steden van de wereld om kennis te maken met het natuurlijke en culturele erfgoed van İzmir.”

Izmir Airport wordt een nieuw aantrekkingspunt

President Soyer verklaarde dat ze samenwerken met de belanghebbenden in Izmir om al deze doelen te bereiken, zei president Soyer: “We handelen samen met TAV, wat waarde toevoegt aan SunExpress Airlines, Corendon Airlines, Pegasus Airlines, Turkish Airlines en Adnan Menderes Airport. Dit werk, dat van de luchthaven van Izmir een nieuw trekpleister zal maken, zal niet alleen bijdragen aan Izmir, maar ook aan het toerisme van de hele Egeïsche regio en ons land. Vanaf deze maand zijn er rechtstreekse lijnvluchten naar 49 binnenlandse en internationale bestemmingen beschikbaar vanaf Izmir Adnan Menderes Airport. Nieuwe bestemmingen als Beiroet, Genève, Milaan, Skopje en Nantes worden komende zomer aan deze steden toegevoegd. Het protocol dat we vandaag hebben ondertekend, is een zeer belangrijke eerste stap om het aantal vluchten en bestemmingen te vergroten. Met dit protocol zetten we ons in om de vluchten te promoten van alle luchtvaartmaatschappijen die directe vluchten aanbieden vanuit Izmir in Turkije en de rest van de wereld.

Alle non-stop punten zijn te zien in hun meest actuele vorm.

Benadrukkend dat ze een website hebben opgericht met de naam Directizmir.com, die alle bestemmingen met directe vluchten vanuit Izmir omvat, vervolgde president Soyer zijn woorden als volgt: "Dankzij deze site zullen onze burgers alle punten kunnen leren die kunnen worden gevlogen rechtstreeks vanuit Izmir in de meest actuele vorm en snel. Het is onze plicht om alle instellingen te beschermen die werken aan het vergroten van het welzijn van Izmir. We staan ​​tot het einde achter onze luchtvaartmaatschappijen die in İzmir investeren. Vandaag ben ik er trots op dat ik het toerisme in Izmir een stap verder heb gebracht met zekere stappen en samen met al onze belanghebbenden. Dankzij deze samenwerking denk ik dat we ondanks de pandemie het toerisme in Izmir kunnen laten groeien."

“We hebben het eerste betrouwbare bestemmingssysteem van Turkije opgezet”

Burgemeester Soyer benadrukte dat ze met al hun macht blijven werken om het enorme potentieel van het toerisme in Izmir te onthullen, zoals hij beloofde voordat hij aantrad in zijn toespraak: "We hebben de toerismestrategie van Izmir begin 2021 gepubliceerd met het partnerschap van Izmir Metropolitan Municipality, Izmir Development Agency en Izmir Foundation. Wat er nu ook in deze strategie staat, we voeren het één voor één uit met onze stadsbelanghebbenden. In dit proces werden we de eerste stad in Turkije die de digitale toeristische infrastructuur oprichtte. We hebben de mobiele applicatie Visitİzmir gepubliceerd en deze aangeboden aan de mensen van İzmir, toeristen en de industrie. We hebben het eerste betrouwbare bestemmingssysteem van Turkije, het Orange Circle-hygiënecertificaat, geïmplementeerd om de sector te ondersteunen die diep geschokt is door de pandemie.”

We zullen in maart het eerste schip in de haven van Izmir hosten.

Burgemeester Soyer benadrukte dat ze een afleverpunt voor passagiers voor tourbussen hebben opgericht op het Konak-plein en toeristeninformatiebureaus hebben geopend in Alsancak, Kültürpark en Kemeraltı in overeenstemming met de eisen van de vertegenwoordigers van de sector, zei burgemeester Soyer: "Het aantal van onze toeristeninformatiebureaus zal de komende maanden in heel İzmir toenemen. We zijn het İzmir Heritage of the World-programma gestart om het natuurlijke en culturele erfgoed van İzmir op wereldschaal bekend te maken. Samen met Kemeraltı, Gediz Delta, Genuese kastelen en Birgi zal het aantal UNESCO-werelderfgoedlocaties in İzmir toenemen van twee naar zes. We werken samen met de Provinciale Directie van Cultuur en Toerisme, TÜRSAB, de Kamer van Koophandel van İzmir en de Kamer van Scheepvaart, om van İzmir weer een belangrijke cruisehaven te maken. Jaren later zullen we in maart het eerste schip in de haven van Izmir ontvangen. Als er geen onverwachte problemen zijn door de pandemie, streven we ernaar om het jaar 29 ten volle te besteden op het gebied van cruisetoerisme met in totaal 2022 vluchten.

Aslan: een belangrijke stap richting branding

Corendon Airlines Commercieel Directeur Mine Aslan zei: “We zijn ons bewust van het belang van İzmir voor het toerisme voordat toerisme belangrijk wordt voor İzmir. Met dit bewustzijn zetten we onze vluchten vanuit Izmir, die we in 2019 zijn gestart, zonder pauze voort en zullen we de toename van deze weg voortdurend ondersteunen. Deze website is een zeer handig platform voor het vinden van directe vluchten in Izmir. We wensen dat deze concrete stap in de richting van branding voor iedereen heilzaam en gunstig is. Europese toeristen kennen de historische, culturele en natuurlijke schoonheden van Izmir heel goed. We hopen dat Izmir een vakantiemerk zal worden, niet alleen in Europa, maar ook in de hele wereld, op de plek die het echt verdient.”

Alle directe vluchten zijn goed bereikbaar.

Emre Pekesen, directeur verkoop en netwerkplanning van Pegasus Airlines, verklaarde dat İzmir een heel speciale stad is en zei: “We organiseren rechtstreekse vluchten van İzmir naar vele binnenlandse en internationale steden. Alle rechtstreekse vluchten vanuit Izmir zijn nu gemakkelijk toegankelijk via directizmir.com. Ik wil iedereen oprecht bedanken die heeft bijgedragen aan dit nuttige project, uitgevoerd in samenwerking met de zmir Metropolitan Municipality en de İzmir Foundation. Ons werk gaat op volle toeren door om het aantal vluchten dat we in de nabije toekomst vanuit Izmir zullen maken te vergroten.”

Glade: we blijven toerisme steunen

Commercieel directeur Peter Glade van SunExpress Airlines zei: “Direct İzmir is een zeer belangrijk initiatief om het toeristisch potentieel van de stad te vergroten en voor alle luchtvaartmaatschappijen die naar İzmir vliegen, inwoners van İzmir en gasten die de stad willen bezoeken. Als belangrijkste luchtvaartmaatschappij van Izmir zijn wij de luchtvaartmaatschappij die de meest directe vluchten vanuit Izmir aanbiedt op binnenlandse en internationale lijnen. Deze zomer hebben we rechtstreekse vluchten naar Izmir vanuit 17 bestemmingen in 33 landen en 16 binnenlandse bestemmingen. Als onderdeel van onze groeistrategie in Izmir zullen we het toerisme blijven ondersteunen door meer vluchtverbindingen aan te bieden, nieuwe bestemmingen toe te voegen en onze capaciteit te vergroten.”

Lang: een motiverende studie

mer Uzun, Sales Manager van Turkish Airlines İzmir zei: “Ik wens dat 2022 een jaar is waarin de negatieve effecten van de pandemie zullen verdwijnen. In de hoop dat ook onze industrie snel zal herstellen met normalisatie, geloof ik dat deze organisatie in de eerste dagen van het jaar een motiverende en positieve bijdrage aan de industrie zal leveren, en ik wil de Izmir Publicity Foundation en al degenen die hebben bijgedragen bedanken, vooral onze burgemeester van de grootstedelijke gemeente van Izmir, Tunç Soyer.

Direct Izmir: 49 verschillende punten hebben actuele tariefinformatie

De website directizmir.com onderscheidt zich als het enige adres waar inwoners van Izmir rechtstreekse vluchten kunnen zien. Gebruikers kunnen alle steden zien die ze rechtstreeks van Izmir naar elk punt in de wereld kunnen vliegen via directizmir.com. Op het moment van publicatie zijn er op de website, die actuele tariefinformatie bevat voor in totaal 26 verschillende bestemmingen, 23 steden in het buitenland en 49 steden in Turkije, veel luchtvaartmaatschappijen. Met het zomerseizoen zullen nieuwe vluchten, waaronder Beiroet, Genève, Helsinki, Kiev, Kayseri, Milaan, Nantes, Oslo en Skopje aan de site worden toegevoegd. Alleen lijnvluchten zijn beschikbaar op Directizmir.com. Naast de hier genoemde vluchten kunnen reisbureaus gecontacteerd worden voor informatie over chartervluchten.

directizmir.com werd opgesteld in overeenstemming met de verwachtingen van de luchtvaartindustrie, met de steun van de Izmir Metropolitan Municipality, samen met de instellingen onder de Izmir Foundation, luchtvaartmaatschappijen en andere belanghebbenden van de industrie. Met dit project, dat tot doel heeft directe transportmogelijkheden in Izmir door de lucht te vergemakkelijken, is het bedoeld om nieuwe bestemmingen te openen met directe vluchten vanuit Izmir, om het aantal en de frequentie van bestaande bestemmingen te vergroten, om seizoensvluchten over het jaar te spreiden en om de bewustzijn van de bestemmingen met directe vluchten onder de inwoners van Izmir.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen