Biedingen voor Kartepe-kabelbaantender worden op 25 januari uitgebracht

Biedingen voor Kartepe-kabelbaantender worden op 25 januari uitgebracht
Biedingen voor Kartepe-kabelbaantender worden op 25 januari uitgebracht
abonneren  


Grootstedelijk secretaris-generaal Gündoğdu en burgemeester Kocaman hebben onderzoek gedaan bij het startpunt van het te bouwen kabelbaanproject in Kartepe.

Burgemeester van Kartepe Mustafa Kocaman ontving Balamir Gündoğdu, secretaris-generaal van de gemeente Kocaeli. President Kocaman en Gündoğdu onderzochten het stationsgebied van het Kartepe-kabelbaanproject, de 50-jarige droom van Kocaeli, die zal starten vanuit de regio Derbent.

De kabelbaan Gundogdu en Kocaman inspecteerden het projectgebied

BEDRIJFSOFFICIALS KONDIGDEN HUN PROJECTEN AAN

Secretaris-generaal Balamir Gündoğdu, evenals Kocaeli Metropolitan Municipality Head of Science Department Ayşegül Yalçınkaya en 3 bedrijfsvertegenwoordigers die boden op het kabelbaanproject, namen deel aan de beoordeling die werd georganiseerd door burgemeester Kocaman. Vertegenwoordigers van het bedrijf gaven Gündoğdu en Kocaman technische informatie over hun projecten.

HET ZAL WAARDE TOEVOEGEN AAN KARTEPE

De aandacht vestigend op het belang van het project, verklaarde secretaris-generaal Gündoğdu dat ze de biedingsbestanden van de bedrijven op 25 januari zullen ontvangen. Het project wordt ongeveer 5 kilometer lang en wordt gebouwd op 2 stations. De lijn, die zal bestaan ​​uit 10 hutten voor in totaal 73 personen, zal 1500 personen per uur kunnen vervoeren. In feite duurt de reis 14 minuten. Het project zal naar verwachting in 500 werkdagen worden afgerond.

BEDANKT AAN MIJN PRESIDENT TAHIR

De burgemeester van Kartepe, Mustafa Kocaman, wijzend op het belang van het project voor Kartepe en Kocaeli, zei: "Het was een belangrijke dag voor ons kabelbaanproject, dat de belangrijkste toeristische investering van ons district en onze stad zal zijn. door onze Kocaeli Metropolitan Municipality. Op het stationsgebied in ons Derbent-district heeft onze Metropolitan Secretaris-Generaal, dhr. Samen met Balamir Gündoğdu hebben we geluisterd naar de technische informatiepresentatie van de 3 bedrijven die op het project boden en ter plaatse overlegd. Voor zijn vastberadenheid en inspanningen vanaf het begin van het investeringsproces van het kabelbaanproject, heeft onze KNO-president dhr. Assoc. dr. Ik wil Tahir Büyükakın en zijn waardevolle team bedanken voor hun inspanningen. Ons bouwproces voor kabelbanen zal versnellen met de ontvangst van de biedingen en de vaststelling van het aannemersbedrijf op 25 januari", zei hij.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen