Veerbootoproep van IMO naar BUDO

Veerbootoproep van IMO naar BUDO
Veerbootoproep van IMO naar BUDO
abonneren  


Kamer van Civiele Ingenieurs (IMO) Bursa Branch Raad van Bestuur, Istanbul Deniz Buses A.Ş. Nadat de (IDO) had aangekondigd dat het de veerdiensten tussen Bursa en Istanbul zou opschorten, zei de burgemeester van Bursa Metropolitan Municipality Alinur Aktaş: "Service moet onmiddellijk op de agenda worden gezet door Bursa Metropolitan Municipality en haar dochterondernemingen BURULAŞ en BUDO. Er moeten voorzorgsmaatregelen worden genomen. . Tegelijkertijd kan deze situatie worden omgezet in een kans en het zal voor zowel Bursa als Mudanya zeer gunstig zijn om vanaf één centrale pier te worden uitgevoerd door de BUDO- en İDO-pieren te combineren.

“MAATREGELEN MOETEN WORDEN GENOMEN TEGEN DE SLACHTOFFERS VAN HET TRANSPORTNET DIE IN JANUARI WORDEN ERVAREN”

Kamer van Civiele Ingenieurs (IMO) Bursa Branch Raad van Bestuur, Istanbul Deniz Buses A.Ş. Nadat (IDO) had aangekondigd dat het de autoveerdiensten tussen Bursa en Istanbul zou opschorten, zei de burgemeester van Bursa Metropolitan Municipality Alinur Aktaş: "Service moet onmiddellijk op de agenda worden gezet door Bursa Metropolitan Municipality en haar dochterondernemingen BURULAŞ en BUDO. Er moeten voorzorgsmaatregelen worden genomen. Tegelijkertijd zal deze situatie zeer gunstig zijn voor zowel Bursa als Mudanya, misschien door van deze situatie een kans te maken en deze uit te voeren vanaf één centrale pier door de BUDO- en İDO-pieren te combineren.”

Istanbul Sea Bussen Inc. Evaluerend de verklaring van (IDO) dat het de autoveerdiensten tussen Bursa en Istanbul zal stoppen op het punt van intercityvervoer van de stad, is de verklaring van de IMO Bursa Branch Board of Directors als volgt:

“Zoals bekend, gaat de veerboot tussen Mudanya - Yenikapı en Bursa - Istanbul sinds 2007 ononderbroken door. Volgens het nieuws dat we onlangs ontvingen, heeft Istanbul Sea Buses Inc. Het heeft aangekondigd dat deze lijn vanaf januari 2022 haar activiteiten zal staken. We hebben vaak meegemaakt dat deze expedities, die 's morgens en' s avonds onderling worden gemaakt, bijna helemaal vol zijn. Dankzij deze lijn, de verbinding tussen Bursa en Istanbul; het zou aan de Europese kant kunnen worden geïnstalleerd door tijd te besparen met snelweg-, brug- en brandstofkosten. Tegelijkertijd weten we dat de Sea Bus-diensten van zowel BUDO als İDO in de winter zeer vaak worden geannuleerd vanwege de weersomstandigheden, terwijl de Car Ferry niet veel wordt beïnvloed door deze weersoppositie. Eerlijk gezegd vragen we ons af waarom zo'n veilige en bijna 100 procent capaciteitslijn is gestopt.

BUDO – IDO PIER KAN GECOMBINEERD WORDEN

Als deze pauze lang duurt of helemaal niet wordt gedaan, deze service; Bursa Metropolitan Municipality en haar dochterondernemingen BURULAŞ en BUDO moeten onmiddellijk op de agenda worden geplaatst en er moeten van tevoren maatregelen worden genomen om de grieven die vanaf januari zullen ontstaan, weg te nemen. Tegelijkertijd zal het voor zowel Bursa als Mudanya zeer gunstig zijn dat deze situatie misschien wordt omgezet in een kans en dat de BUDO- en IDO-pieren worden gecombineerd en uitgevoerd vanaf één centrale pier. Zoals bekend stellen we regelmatig vast dat er rond de BUDO-pier onvoldoende parkeergelegenheid is en dat de voertuigen voor het openbaar vervoer die passagiers tussen BUDO en Bursa vervoeren, ernstige problemen hebben in het vervoersnetwerk tijdens het laden, lossen, stoppen en manoeuvreren van passagiers.

Daarom moet Bursa vanaf begin januari maatregelen nemen zonder verdere schade door het gebrek aan dit transportnetwerk waarmee het zal worden geconfronteerd. Hiervoor geldt allereerst: 'Is deze situatie een stop? Of zijn de expedities volledig afgeschaft?” De vragen moeten worden beantwoord en de relevante openbare instellingen of organisaties moeten dit probleem dringend oplossen.

Misschien zal Bursa van deze situatie een kans maken en deze marktmacht, die in handen is van IDO, overdragen aan Bursa binnen het lichaam van BUDO. kazanwe kunnen gaan.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen