Brandstof wordt gekocht

abonneren  


Brandstof wordt gekocht
ALGEMEEN DIRECTORAAT VAN HET TURKISH STATE SPOORWEGBEHEER (TCDD) 1. REGIONAAL MATERIAAL DIRECTORAAT

AANKOOP VAN MOTOREN MET ATOS-SYSTEEM VOOR VERSCHILLENDE SOORTEN VAN 46 VOERTUIGEN IN DE WERKPLAATSEN VAN ONZE REGIO De aankoop van goederen zal worden gedaan door middel van een openbare aanbestedingsprocedure in overeenstemming met artikel 4734 van de Wet op de overheidsopdrachten nr. 19, en biedingen zullen alleen in elektronische omgeving worden ontvangen via EKAP . Gedetailleerde informatie over de veiling vindt u hieronder:
HRN: 2021 / 800600
1 Administratie
a) Naam: REPUBLIEK TURKIJE ALGEMEEN DIRECTORAAT STAATSSPOORWEGEN (TCDD) 1. REGIONAAL MATERIAAL DIRECTORAAT
b) Adres: 1e REGIO INKOOP EN VOORRAAD DIRECTORAAT DIRECTORAAT Rasim Paşa Mah.Org Şahap GÜRLER Cad.No 57 Commissiekantoor Haydarpaşa – KADIKÖY / İSTANBUL 34716 Haydarpaşa KADIKÖY/İSTANBUL
c) Telefoon- en faxnummer: 2163378214 - 2163378214
ç) Webpagina waar het aanbestedingsdocument kan worden bekeken en gedownload met behulp van e-handtekening: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-inkoop van goederen
a) Naam: AANKOOP MOTOR MET ATOS-SYSTEEM VOOR 46 VERSCHILLENDE VOERTUIGEN IN DE WERKPLEK IN ONZE REGIO
b) Kwaliteit, type en hoeveelheid:
Levering van circa 46 liter diesel gedurende 11 maanden met het brandstofverbruikautomatiseringssysteem (ATOS) voor in totaal 10000 verschillende typen voertuigen in onze regio en de aangesloten werkplaatsen tot 31.12.2022. 11 liter dieselolievoorraad voor in totaal 110000 maanden.
Gedetailleerde informatie kan worden verkregen uit de administratieve specificatie die is opgenomen in het aanbestedingsdocument in EKAP.
c) Plaats van te maken/leveren: Bilecik (Bilecik-Bozüyük), Sakarya (Sakarya-Alifuatpaşa), Kocaeli (İzmit-Gebze), İstanbul (Pendik-Kadıköy-Halkalı-Çatalca), Tekirdağ (Tekirdağ-Muratlı-Çerkezköy), voor voertuigen in Kırklareli (Kırklareli-Lüleburgaz) en Edirne (Edirne-Uzunköprü).
ç) Duur/leveringsdatum: Na ondertekening van het contract beginnen de werkzaamheden op 01/02/2022-31/12/2022. Er zijn echter verschillende redenen, zoals beoordeling van de geschiktheid, het recht van de bieders om een ​​klacht in te dienen , de verplichting van de administratie om op deze klacht te reageren, de bezwaarklacht en de onderzoeksperiode van de Instelling.Het kan een verlenging van de aanbestedingsprocedure veroorzaken en aangezien deze termijnen niet vooraf volledig kunnen worden voorzien, zal er rekening mee worden gehouden dat het contract kan op een latere datum plaatsvinden dan de geplande datum van ondertekening en dus de aanvang van de werkzaamheden, en het contract zal dienovereenkomstig worden ondertekend. De einddatum van de werkzaamheden wordt in ieder geval 31/12/2022 (inclusief).
d) Startdatum: binnen (7) kalenderdagen vanaf de ondertekening van het contract

3 de Tender
a) Datum en tijd inschrijving (biedingstermijn): 03.01.2022 - 15 uur
b) Ontmoetingsplaats van de aanbestedingscommissie (het adres waar e-bids worden geopend): TCDD-fabriek 1e regionale directie Stationsgebouw 1e verdieping Haydarpaşa/İSTANBUL

Tenderaankondigingen die op onze website zijn gepubliceerd, dienen uitsluitend ter informatie en vormen geen vervanging voor het originele document Het originele document is geldig voor de verschillen tussen de gepubliceerde documenten en de originele aanbestedingsdocumenten.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen