B70 Betonnen traverses kopen

aanbestedingsbericht b aankoop van betonnen dwarsliggers
aanbestedingsbericht b aankoop van betonnen dwarsliggers
abonneren  


B70 Betonnen traverses kopen
ALGEMEEN DIRECTORAAT VAN DE REPUBLIEK TURKIJE

De aanbesteding van 235.000 stuks B70 betonnen dwarsligger zal worden gedaan door middel van een open aanbestedingsmethode volgens het 4734e artikel van de wet op overheidsopdrachten nr. 19, en de biedingen zullen alleen worden ontvangen via EKAP in een elektronische omgeving. Gedetailleerde informatie over de veiling vindt u hieronder:
HRN: 2021 / 877914
1 Administratie
a) Naam: ALGEMEEN DIRECTORAAT VAN TR STATE RAILWAYS MANAGEMENT
b) Adres: TCDD ENTERPRISE ALGEMEEN DIRECTORAAT INKOOP EN VOORRAADBEHEER Hacı Bayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No:3 ALTINDAĞ/ANKARA
c) Telefoon- en faxnummer: 3125204311-4351 - 3125206211
ç) Webpagina waar het aanbestedingsdocument kan worden bekeken en gedownload met behulp van e-handtekening: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-inkoop van goederen
a) Naam: 235.000 B70 betontravers
b) Kwaliteit, type en hoeveelheid:
Levering van 235.000 B70 betonnen dwarsliggers
Gedetailleerde informatie kan worden verkregen uit de administratieve specificatie die is opgenomen in het aanbestedingsdocument in EKAP.
c) Te bouwen/leveren plaats: Pos 1 Sincan West Spoorverbindingslijnen Bovenbouw Werken 15.000 eenheden Sincan 15.000 Pos 2 Akhisar-Balıkesir 155.000 eenheden Overdekt 43.000 Kırkağaç 55.000 Çukurhüseyin 57.000 Pos 3 Hacıkırı-Çiftehan 65.000 Hacıktifte 20.000 25.000 Po
d) Duur/leveringsdatum: Voor Pos 1 Sincan West Spoorverbindingslijnen Bovenbouwwerken: 1e perceel: 15.000 eenheden: 60 kalenderdagen Voor Pos 2 Akhisar-Balıkesir positie: 1e perceel: 57.000 eenheden: 60 kalenderdagen 2 eenheden: 55.000 kalenderdagen 60e Kavel: 3 stuks: 43.000 kalenderdagen Na de positieve afronding van de procedures worden de leveringsplaatsen door TCDD aan de aannemer meegedeeld en worden de dwarsliggers door het aannemersbedrijf geleverd op de door TCDD opgegeven leveringsplaatsen binnen 60 kalenderdagen vanaf de datum volgend op deze melding. Het transport van de dwarsliggers naar de stations op de bouwplaats wordt door TCDD-personeel gedaan en vastgelegd. Dit zal op dezelfde manier worden gedaan voor Pos 3, Pos 1 en Pos 35.000. (Het lossen en stuwen op de plaats van levering is voor rekening van de contractant.) Douaneprocedures voor buitenlandse bieders: (exclusief btw) alle kosten, inclusief douanerechten, Resource Utilization Support Fund (KKDF) vergoeding indien gemaakt tijdens inklaring, belasting, invoerrechten, heffing, overliggeld, opslag en leveringsopdracht Het zal worden afgeleverd op de stations, die de uiteindelijke plaats van levering zijn, nadat dit is gedaan door het door de contractant te bepalen douaneadviesbureau op basis van het door de administratie af te geven machtigingscertificaat in ruil voor de goederen, op kosten van de contractant.
d) Startdatum werkzaamheden: De werkzaamheden starten na ondertekening van het contract.

3 de Tender
a) Datum en tijd inschrijving (biedingstermijn): 25.01.2022 - 14 uur
b) Ontmoetingsplaats van de aanbestedingscommissie (het adres waar e-bids zullen worden geopend): Algemene Directie van TCDD Enterprise Purchasing and Stock Control Department Meeting Hall, 3e verdieping, kamer nr. 4052

Tenderaankondigingen die op onze website zijn gepubliceerd, dienen uitsluitend ter informatie en vormen geen vervanging voor het originele document Het originele document is geldig voor de verschillen tussen de gepubliceerde documenten en de originele aanbestedingsdocumenten.

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen