Karsan, de bustender van de metropool Mersin Kazanbuiten

Karsan, de bustender van de metropool Mersin Kazanbuiten
Karsan, de bustender van de metropool Mersin Kazanbuiten
abonneren  


Karsan Automotive Industry and Trade Inc. heeft de bustender van Mersin Metropolitan Municipality gegund. kazanwas.

De verklaring aan het Public Disclosure Platform (KAP) luidt als volgt: "Ons bedrijf, dat werd geopend door de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBRD) voor de gemeente Mersin, omvat de levering van 100 bussen op CNG (70 solo, 30 gelede) en 2-jarig onderhoud van de voertuigen aangekondigd op het Public Disclosure Platform dat het een bod op de aanbesteding heeft ingediend en dat de door de bieders ingediende biedingen zullen worden beoordeeld door de EBRD en de grootstedelijke gemeente Mersin, rekening houdend met verschillende criteria zoals werkervaring, technische bekwaamheid en kosten. Door de aanbestedende dienst is de betreffende aanbesteding aan ons bedrijf gegund. kazanWe hebben vernomen dat de aanbesteding niet is geaccepteerd en de bezwaarprocedure met betrekking tot de aanbesteding wordt voortgezet. Belangrijke ontwikkelingen op dit gebied zullen worden gedeeld met het publiek en onze investeerders.”

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen