Investering van 465 miljoen TL van Poliport naar Kocaeli Port Area

Investering van 465 miljoen TL van Poliport naar Kocaeli Port Area
Investering van 465 miljoen TL van Poliport naar Kocaeli Port Area
abonneren  


Poliport, opererend in de Kocaeli Bay-regio, een van de 10 grootste havens in Europa, zal zijn capaciteit vergroten met een investering van 465 miljoen TL. Met de investering zal de opslagcapaciteit voor vloeibare lading van 271.000 kubieke meter naar verwachting toenemen tot 436.000 kubieke meter. Investeringen in verband met capaciteitsuitbreiding worden vanaf 2022 in gebruik genomen.

Efe Hatay, algemeen directeur van Poliport, zei dat het stimuleringscertificaat, dat staatssteun zal bieden, zoals belastingen, btw en verzekeringspremies voor de investering van 465 miljoen TL, is gepubliceerd in de Staatscourant. een belangrijke taak in het bedrijf en heeft vele primeurs behaald in 50 jaar, zei: “Als een van de toonaangevende onafhankelijke chemische opslagterminals van de Kocaeli-regio, het epicentrum van de regio die 45% van het BBP van Turkije produceert, bieden we volledige -time service aan onze klanten. De capaciteitsuitbreiding zal ook aanzienlijk bijdragen aan de regionale economie", zei hij.

Poliport, een dochteronderneming van Polisan Holding, die al meer dan 50 jaar actief is in de Golfregio van Kocaeli, die een strategisch belangrijke positie inneemt en ook de leider is op het gebied van vrachtbehandeling, zal haar capaciteit vergroten met haar nieuwe investering. opslag van bulkvloeistoffen aan haar klanten; Poliport, dat ook laad- en losdiensten voor droge lading en stukgoed en magazijndiensten levert, zal een extra investering doen van 213,000 miljoen TL in het kade-, pier- en tankgebied.

Recht om overheidsstimulansen te ontvangen voor investeringen in Kocaeli Bay Area kazanzij waren

Poliport General Manager Efe Hatay zei dat er stimulansen zijn ontvangen voor de genoemde investering. Staatssteun door middel van de aanmoedigingsbon die is gepubliceerd in het Staatsblad met de kennisgeving van het ministerie van Industrie en Technologie; Hij verklaarde dat het 55 procent belastingaftrek, 20 procent investeringsbijdrage, 3 jaar aandelenondersteuning voor de verzekeringspremie en btw-vrijstelling omvat.

Capaciteitsverhoging zal bijdragen aan winstgevendheid en nationale economie

Efe Hatay zei dat Poliport de jongste en modernste haventerminal in de Kocaeli Bay-regio is met de gebruikte technologie en zei: "We hebben onze investeringen gericht op het handhaven van de kwaliteit van de service die we hebben geleverd aan 's werelds grootste fabrikanten op het hoogste niveau. niveau en het verschil maken door technologie te gebruiken sinds de jaren 1990. we rennen. Reparaties en verbouwingen aan de tanklocaties, waarmee we in 2021 zijn gestart, gaan gestaag door. We zullen ons richten op winstgevendheid in onze havenactiviteiten door begin 2022 onze gesloten magazijnen, waarvan de pier- en ontwikkelingsactiviteiten worden voortgezet, in gebruik te nemen. Daarnaast gaat het AION-project, waarmee we in 2022 zijn gestart voor de ingebruikname van het havenautomatiseringsprogramma, door. Terwijl we veilige en snelle oplossingen bieden voor de behoeften van onze klanten met onze strategische investeringen, streven we ernaar om bij te dragen aan de groei van de economie van onze regio en ons land en aan duurzame winstgevendheid.”

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen