Signalisatiesysteem van twee grote projecten in Turkije toevertrouwd aan Alstom

Signalisatiesysteem van twee grote projecten in Turkije toevertrouwd aan Alstom
Signalisatiesysteem van twee grote projecten in Turkije toevertrouwd aan Alstom
abonneren  


Alstom, het Ministerie van Transport en Infrastructuur Algemene Directie van Infrastructuurinvesteringen (AYGM) Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli (BBYO) spoorweg en metrolijn Istanbul Metropolitan Municipality Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli (ÇSS) in de projecten die moeten worden uitgevoerd met de doel van de verbetering van de bestaande signaleringsinfrastructuur, signalisatie en het zal zorgen voor de aanleg en levering van elektromechanische werken.

Bandırma– Bursa– Yenişehir– Osmaneli Project

Het project omvat de bouw en levering van elektromechanische werken van het hoogwaardige spoorwegproject Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli (BBYO), dat ongeveer 201 km lang is.

In het kader van het gerelateerde project zal Alstom, als onderaannemer van Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., INTERFLO 250 en INTERFLO 450 hoofdlijnsignaleringsoplossingen leveren, het European Railway Traffic Management System (ERTMS) Level 1 en 2 applicaties leveren , en de Verkeerscentrale, die ook het volledige vergrendelingssysteem (CTC) zal verzorgen. Het zal worden aangesloten op de moderne, op glasvezel gebaseerde digitale netwerken van de signaalsystemen van de lijn. Aan het einde van het project zal de lijn Bandırma – Bursa – Yenişehir – Osmaneli in harmonie kunnen werken met alle bestaande treinen op het Turkse spoorwegnet.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Project

Alstom zal de elektromechanische voeding leveren van de 120.000 km lange Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli (ÇSS) metrolijn met een capaciteit van 11 passagiers per uur, in het kader van het project dat zal worden gerealiseerd met de Metropolitan Municipality van Istanbul. .Ş., Özaltın İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. in samenwerking. Alstom zal het volledige signaleringssysteem leveren, testen en in bedrijf stellen, inclusief wegkantapparatuur voor 8 stations op de metrolijn, Computer Based Train Control (CBTC)-systeem en boordsignalisatiesysteem voor 4 nieuwe treinen. Campagne-intervaltijden worden met 90 verkort. seconden.

De in het kader van de projecten uit te voeren digitaliseringstrajecten zijn van groot belang voor het vergroten van de veiligheid en het reiscomfort op het spoor, alsmede voor de kwaliteit van de bestaande infrastructuur. Digitaliseringsonderzoeken zullen grensoverschrijdingen vergemakkelijken, de betrouwbaarheid en handelssnelheden verhogen, en onderhoudskosten te verlagen.

Alstom Turkey General Manager Volkan Karakılınç zei: "We zijn erg blij met de bijdrage die Alstom, de leider op het gebied van duurzame en innovatieve mobiliteit in de sector, aan ons land zal leveren in het kader van deze twee grote projecten. In het kader van onze projecten, we zullen efficiëntiepraktijken uitvoeren die gericht zijn op het verlagen van de bedrijfs- en onderhoudskosten en het ondersteunen van het verkeersniveau. Dankzij onze gedigitaliseerde technologieën voeren we alle noodzakelijke verbeteringen voor beveiliging door.”

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen